tiistai 14. helmikuuta 2012

Wohoo.

Kosittiin.Tahdomme Belle&Sebastian kirjoitti, että heille tulee saippukuplia puhallettavaksi. "Nättiä" oli suunnilleen ensimmäinen ajatus, kun katselin kuvia erilaisista saippuakupla-pöniköistä. "Mutta mitäs meille?" -ajatus iski hyvänä kakkosena mieleeni ja lujaa!

Koska meitä ei vihitä kirkossa, niin riisit voisivat olla vaihtoehto nro 1. Mutta ne sotkut pitäis sitten siivota pois. Eli ei meille.
kuva täältä
Ehkäpä sitten ne saippuakuplat. Kaaso jo kyseli että tuleeko meille saippuakuplia ja ennenkuin ehdin edes kunnolla miettimään, oli suustani tullut jo vastaus "Ei!" Onhan ne nättejä, niin kuvassa kuin livenäkin. En tiedä johtuuko mielipiteeni siitä, koska tuntuu että "kaikilla" on kuplia. Noh, joka tapauksessa, kuplat on hyvänä vaihtoehtona meilläkin.

Mikael Halmeenmäen ottama kuva

Entäpä.. tähtisädevalotikku-mikäonkaan...(?). Silloin on liian valoisaa, joten pois laskuista.
kuva täältä

Yhtenä "ohjelmanumerona" olen ajatellut olevan "oman/vanhan sukunimeni hyvästelyn". Ajattelin, että sen voisi tehdä heti kun olemme päässeet ulos ja lähdössä valokuvaukseen. Nimeni voisin kirjoittaa ilmapalloon ja päästää sen sitten vapaaksi. Eli tästä ilmapallosta innostuneena.. entä jos vierailla olisi myös pallot ja he päästäisivät ne myös ilmaan, heti mun pallon jälkeen?
kuva löyty koneen kätköistä
Tai entäpä nauha-tikku-huiskutus-jutut? (joku viisas kertokoon, että millä nimellä nää paremmin tunnetaan)
täältä
Tai ehkä jonkilaiset pienet viirit vieraille käteen?
täältä
..Kylttejä?
kuva täältä
...  Paukku serpentiinii? Njooh... nekin pitäisi sitten siivota pois..
linkki

Tämän hetkinen lempparini on toi.. keppi+nauha- juttu. Jos siihen saisi jonkinlaisen kellon myös kilisemään, niin se olis myös kiva.

Vinkatkaa jos multa jäi joku hyvä idea pois. 
Ja kertokaa, mitä Teille on tulossa?


24 kommenttia:

  1. No meille olisi tullut ehdottomasti valkoiset ruusun terälehdet jos niitä olisi saanut heittää, mutta kuplilla mennään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuplat on kyl hienot. Ei voi muuta sanoa. Ruusun terälehtiä ajattelin kanssa, mutta nekin kuuluu siivottavien joukkoon..

      Poista
  2. Mäkin mietin pitkään kaikkia noita vaihtoehtoja ja ilmapallot tuntui tosi hyvältä ajatukselta kunnes tajusin miten paljon ne roskaa luontoa ja kuinka kauan niillä kestää maatua.

    Saippuakuplia meillekkin siis (ajattelin, että yksi "normaali" juttu meidän häissä ei tee pahaa :P), tuo huiskutusjuttu olisi myös ollut ihan hauska.

    Vaikka tuntuu, että näitä on kaikilla ja nää on niin nähty niin tajusin, ettei meidän suvussa ole juhlittu häitä ainakaan yli kymmeneen vuoteen ja sulhasen suvussa melkein viiteentosta vuoteen...heille nää saippuakuplat on varmaan ihan woaah! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuten tullut edes mieleen, että ilmapallotkin roskaa. Kiitos siis muistutuksesta :)
      Itse oon kaksissa häissä puhallellu kuplia, ja kyseessä oli sulhon sukulaisia jotka mennyt naimisiin. Sulhon suursuku on varmaan nähnyt jo kaiken :p

      Poista
  3. Olen käynyt saman listan läpi. Aloitin riisistä ja arvelin sen olevan kiellettyä, joten aloitin haaveiluin konfeteista, kunnes selvisi, että MITÄÄN ei saa heitellä. Saippuakuplat oli mun mielestä jo vähän nähty. Ostin sädetikkuja, mutta kevään tullen olen huomannut, että vihkimisen päätyttyä ei ole tarpeeksi pimeää. ARGH! Mun mielestä noi keppinauhat näyttää kivalta kuvissa. ...mutta mä en osaa kuvitella meidän vieraita viuhtomassa niillä. Joten eilen päädyin siihen, että meille soitetaan pieniä kelloja kirkosta ulostullessa. Samaisia kelloja voi sitten käyttää juhlapaikalla suutelukelloina. (Oho, anteeksi avautuminen, osui vaan niin sopivasti).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo helppoa ei :D
      Mäki mietin sellasia pieniä kelloja, mutta miltä ne näyttää sitten kuvissa.. hmm.. Nauhakeppeihin kun lisää pienen kulkusen niin siten ne näyttäisi ja kuulostaisi kivoilta.. Tiedä sit tosin, et miten innokkaasti ihmiset niitä edes huiskuttais :D

      Poista
  4. Meille on tulossa saippuakuplat, mutta aivan ihana toi ilmapallokujakin!! :) mutta itse vastustan luonnon roskaamista,joten sekään ei käy..ü

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ..tyhmät maatumattomat pallot. Eiks joku vois keksii jotkut Eko-ilmapallot, helpottais kaikkien elämää :D

      Poista
  5. Meillekin tulee kuplia. Ja kelaa, ne on jo tilattu! :D Toi nimenhyvästely on upee idea, voisko sen toteuttaa muuten? Vaikka sitten vaan se yks pallo? Tai yks joka kirjaimelle... pienempi paha? :D Tai... öööh... mitenhän sen sais silleen ekotehokkaasti... No en keksi.

    Kuplia, kuplia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. whoah, aikamoista! :D
      Joo, ehkä yhen pallon voi uhrata mun nimelle..

      blääh. kuplia. ..
      pitää vielä miettiä. :)

      Poista
  6. Haa, meillä vahvasti mietitään kilikilikelloja ,) Näillä kelloilla voisi sitten ns. korvata kirkosta ulostulomusiikin ,) Sädetikut olivat mukana myös, mutta jaa-a.. Koko juhlan lopullinen ulospoistuminen voisi olla se hetki, jolloin näiden saattelemana lähdettäisiin hääyön viettoon. Silloin olisi jo pimeääkin ,)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekkin ajattelin, että jos sit illalla olis sädetikut. :)

      Poista
  7. Huiskut vaikutti kivalta idealta kunnes rupesin ynnäilemään että kuka askartelee ne samperin sata kukkakeppiä :D

    Joku meitä ennen juhliva vois tietenkin testamentata omansa meille... Ja kuinkahan vieraat kirkonkaan pihalla nyt innostuu tolla tavalla heiluttelamaan jotain uppo-outoa keppiä. Sitte taas kuplien puhaltamisessa käytännössä sata ihmistä räkii meidän päälle kun tullaan kirkosta. Romanttista...

    Liian vaikeeta!! T. ikuinen optimisti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä niin.. Onkohan noi huiskutuskepit sitten "liian" outo juttu (vielä) täällä pohojolassa.. Enpä tiedä..
      Haha, ihastuttava ajatus toi räkiminen :D

      Poista
  8. Ollaan kans pohdittu tätä asiaa ja luultavasti kelloihin päädytään :)

    Ilmapalloasiaan täytyy kommentoida sen verran, että kai juuri kuvanlaisista ilmapalloista puhuvat tajuaa, että niihin täytyy hankkia heliumia sisälle? Eihän ne muuten leijuisi yhtä muhevasti, eikä myöskään sukunimeä saa kovin näyttävästi hyvästeltyä jos pallo on täynnä puhallettua ilmaa ja pallo roikkuu narun päässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :D joo, heliumiahan niihin/siihen tulisi. Tai sitten voisi tehdä ohjelman siitä, että pallon sisällä olisikin vain ilmaa ja vieraiden pitäisi saada puhallettua pallo sen verran korkeelle, että tuuli sen nappaa mukaansa. muuten morsian ei voi vaihtaa sukunimeään :D
      ehkä ei kuitenkaan. Säästetään vieraiden keuhkoja ja hankitaan vaan helium-pallo. :)

      Poista
  9. Tässä kiva ohje miten kellot keppeihin :)
    http://www.intimateweddings.com/blog/diy-ribbon-wands/

    Uskon, että kun kaasot+bm:t+vanhemmat näyttää mallia oikein vauhdikkaasta keppien huikutuksesta niin kaikki vieraat innostuu. Kepit oli myös mielestäni aika helppo tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai vitsi, kiitos linkistä!:) Pitää näyttää kaasolle noi ohjeet. Sillä kun kädet syyhyy päästä askartelemaan :D

      Poista
  10. Helou!
    Meidän kirkossa ei saanut heitellä mitään, joten me päädyttiin noihin huiskutusjuttuihin (niillä on joku oikeakin nimi, mutten enää muista mikä se oli..)

    Meillä ne toimi ihan tosi hyvin! Ihmiset oli niistä jotenkin hämmentävän innoissaan, ja suurelta osin varmaan just siksi että se oli niille uusi juttu. Keppien päässä oli pieni lippu jossa luki just "wuhuu!!" tai "onnea" tai "jee!" jne. Ja ihmiset huuti sitä mitä kunkin kepissä luki, ne oli jopa vaihdelleet keppejä keskenään koska halusivat huutaa jotain muuta mitä omassa kepissä sattui lukemaan :D En mä ollut ajatellut yhtään asiaa noin, mutta vieraat ajatteli, ja sepä oli hauskaa se :)

    Ja meidän noin 140 huiskutuskeppiä syntyi parin illan aikana, kaason näppärissä sormissa. Kokonaiskustannukset jäi muistaakseni johon noin 15 euroon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :D ihanaa!! Oisko teiän kepeistä kuvaa? En oo tainnu nähä vielä sellaista huiskutuskeppiä missään, missä ois pieni lippu ja ne..huiskuttimet :D

      Sun kommenttis tais tehdän sen.. Meille tulee huiskutuskepit. Yay! :D

      Poista
    2. Vastasin omankin bloksun puolelle, mutta jos oot kirjautunut naimisiin.infoon, ni sieltä löytyy vielä mun päikky 2011 osiosta (Lasia, lautaa ja heinäpaaleja 23.7.2011). Päikyn loppusivuilla on jokunen kuva huiskuista.

      Ja oon tässä vähän suunnitellut blogiinkin sellaisen 10 päivän rykäyksen hääaiheisia postauksia meidän häiden pienistä DIY jutuista ohjeineen. Katotaan jos saisin aikaiseksi!

      Poista
    3. Joo, oon naikkarina. Pitääkin mennä kattomaan kuvia huiskuttimista :) yay:D kiitti!

      Poista
    4. lupaan maaliskuun aikana saada väännettyä sen huiskututoriaalin :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...