keskiviikko 8. helmikuuta 2012

DIY

Jotenkin taas eksyin internetin ihmeellisessä maailmassa, tälläkertaa päädyin Tee-Se-Itse-kutsukortit- sivuille. Olin aikeessa laittaa nyt illalla tarjouspyyntöjä menemään mm.Papershop:iin, muttamutta.. Oliko tämä kohtaloa, että eksyin näille sivuille? :o

Ja sitten sieltä löytyi pelkkiä korttien taustoja (ilman tekstejä) sekä kaikkee muuta tilpehöörii mitä kutsuihin voikaan tunkea.Kuvat on sivuilta http://www.weddingclipart.com/ ja jos ihan oikein ymmärsin, niin nämä DIY-jutskut on siellä ilmaisia.

Jos joku on joskus tehnyt jonkinlaisia kutsuja tai tulee tekemään/on tehnyt hääkutsut omalla koneella, niin mitä ohjelmia olette käyttäneet?

7 kommenttia:

 1. Me väkerretään koneella ihan kuvista ja fonteista lähtien itse, mutta noita olisi voinut kyllä harkita, jollei kutsu olisi ollut jo valmiiksi ideoitu. Tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vaan itsekkin osais tehdä itse ihan alusta asti, niin tekisin!:) Mitä ohjelmaa te käytätte/käytitte kutsujen tekoon?

   Poista
 2. Ihania ideoita ja apuja! Ihan mahtavaa, että tekee ite!!! Mulle toi DIY on vaan enemmän muotoa FIUY - F**k it up yourself! Taisin lopettaa siihen, kun neuloin IHANAN pipon, joka muistutti sellasta aivoleikkausharsohärpäkettä. Needless to say, kukaan ei sitä käyttäny ikinä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on nähtävä toi pipo :D kuulostaa Kiasma-kamalta. Itekkään en oo mikään käsitöiden mestari, muttei se tarkota ettenkö tykkäis näperrellä kaikkee :D

   Poista
  2. Luuleksä, et se on viel olemassa???? XD

   Poista
 3. Mitäh!? EIIII!! Sun olis pitäny ilman muuta säästää se! :D

  VastaaPoista
 4. Yritin kokeilla itse tekemistä, mutta eihän siitä mitään tullut. Pitäisi osata kunnolla ohjelman käyttö, olla kärsivällisyyttä ja aikaa. Ajatusta löytyy mutta totauttaminen ei ole vahvin osa-alue. Kun vielä sulho ylipuhutaan, niin suunnittelija on jo löytynyt. Ainakin päästään helpolla ja saadaan sellaista kun halutaan..

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...