torstai 23. helmikuuta 2012

Kiitos että tulitte.

Ihan alkuun wou! Oon saanut uusia lukijoita :) ihanaa, kiitos ja tervetuloa vaan kaikille :)

ja sitten tämän päiväiseen pohdintaan; Vieraslahjat.

Ite hankin joskus viime vuoden puolella meidän tuleville vieraille lahjaksi avaimenperät joiden toisella puolella on peili ja toisella puolella lukee Thank you, munnimi & sulhonnimi 18.8.2012. Ja oon alkanu miettimään, että onko ne ihan liian juntit? Nyt ihan rehellisiä mielipideitä noista avaimenperistä, oonko tehnyt virheen ja hankkinut yli 80kpl avaimenperiä meidän nimellä varustettuna ihan turhaan VAI onko ne ihan ok lahjat antaa vieraille.??

Oon alkanu miettiä, että hankinko jonkun tarran minkä läpsäytän tekstin päälle vai jätänkö asian sikseen..

Tai jos avaimenperät mystisesti vaikka katoaisivat niin mitä vieraille voisikaan antaa...

tulitikkuja

sikarit (hmm..ei sovi kyllä kaikille)

mukeja..

kasvi

läpsyttimet

hevosenkenkä (tuomaan hyvää onnea)

hilloa

kynttilä

keksi

tikkari

pieni pullo jotain juotavaa

Mitä Te annatte vieraille lahjaksi? Vai annatteko mitään?

19 kommenttia:

 1. Rehellisesti: en pitäisi koskaan avaimenperää, jossa lukisi jonkun muun hääparin nimet kuin omamme. Vaikka tuskin pitäisin sitä silloinkaan. Mutta mä nyt olen muutenkin vastarannankiiski kaikissa tällaisissa... :)

  Voin paljastaa meidän kiitoslahjan, koska luulen ettei kukaan ystävistäni seuraa muita kun mun blogia: meille tulee lahjaksi paperipussi, jonka sisällä on aikuisille burana, samarin sekä sininen että punainen Marianne-karkki. Simppeliä mutta joillekin aika tarpeellistakin ;) Lapsille sitten vaan niitä karkkeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uah. Totta. En edes ajattelu asiaa missään vaiheessa niin, että jos ite saisin samanlaisen vieraslahjan niin käyttäisinkö sitä edes... Tuskinpa. Tai ainakin peittäisin jollain hääparin nimen.
   Toi oli vaan kiva lahja varsinkin kun ite tykkään erilaisista avaimenperistä.

   Teillä on kyllä tosi kivat lahjat. Oikeasti käytännölliset :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. No Bellen rehellisyyden jälkeen voin minäkin sanoa, etten mäkään pitäisi pidemmän päälle esillä ylipäätään mitään tavaraa, jossa lukee toisen hääparin nimi. Tietysti riippuu myös kuinka läheinen hääpari on, jos vaikka sisko menisi naimisiin, niin voisin jonkun aikaa pitääkin. MUTTA. Mun mielestä noi sun hankkimat avaimenperät on todella kauniit ja peili tekee niistä myös käytännölliset. Voit mun mielestä aivan hyvin jakaa nuo häissä, käyttäkööt ketä käyttää! Ei mun mielestä ole edes mikään pakko hankkia mitään tilalle.

  Itse en ole vielä keksinyt mitään niin hyödyllistä tai hauskaa vieraslahjaa, että olisin jotain hankkinut, mutta onhan tässä aikaa vielä bongata jotain. Väkisin en mitään osta.

  Belle; hauska idea Burana & Samarin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Nyt en oikeen tiedä että mitä noitten kanssa tekis. Kiva kyllä kuulla rehellisiä mielipiteitä:)

   Jos mulla ei olisi noita himskutin avaimenperiä niin hankkisin ehkä jotain sellasia..hmm..mitä ne nyt on.. no jotain mitä voi laittaa multaan ja sit sieltä kasvaa jotain :D haha, jotain siemeniä! Noin, tulihan se sieltä :D tai sit kahvia ja/tai teetä.

   Poista
 3. Minusta aika moni vieraille tarkoitettu lahja, joka häistä on lähtenyt mukaan on ollut turha. Aika useasti niissä nimenomaan on hääparin nimet ja päivämäärät, joita ei söpöstä ajatuksesta huolimatta tule käytettyä. Tuikut, tulitikut yms. on hyviä siinä mielessä, että niille löytyy aina jossain vaiheessa käyttöä.

  Olen kuitenkin samaa mieltä edellisen kanssa, että tottakai laitat jo hankkimasi lahjat vieraille. Ne jotka haluavat käyttää lahjaa niin käyttävät. Voihan se tulla monelle tarpeeseenkin!:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos:)tuli jotenkin parempi mieli..ainakin vähän :)
  Toivottavasti muut oppii mun virheestä..Eikä hanki yli 80kpl jotain missä on hääparin nimet :D

  VastaaPoista
 5. Samoilla linjoilla kuin muut morsiamet... En välttämättä käyttäisi, mutta ehdottomasti annat nuo, kun olet niistä jo maksanut!!! :) Suloiset ovat! Ja joku vieraista voi tykätä avaimenperästä todella paljonkin - you never know! Voisin kuvitella, että ainakin lähisukulaiset käyttäisivät tuota :) Eli nou hätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pakko kait ne on jakaa vieraille.. Ja jos joku ei tykkää niin ei voi mitään. Ja tuskin kukaan vieraista tulee mulle myöhemmin sanomaan että "olipas paskat vieraslahjat, heitin sen heti roskiin" :D

   Poista
 6. Hmmm... Mäkin olen miettinyt tätä. Kahdessa viime kesän häissä ei annettu mitään. Onko se uusi käytäntö että mitään ei anna, vai onko lahjan antaminen saapunut suomeen ulkomailta?

  VastaaPoista
 7. Mä olen samoilla linjoilla edellisten kanssa. Kaikenlaiset hääparin nimellä varustetut mukit yms. jäisi kyllä itsellä käyttämättä. Enkä osaa kuvitella jotain eläkeikää lähestyviä sukulaisukkoja pitämässä mun nimellä varustettua magneettia jääkaapin ovessa. :D
  Mutta tottakai nuo jo maksetut lahjat kannattaa antaa vieraille, ne käyttää ketkä käyttää. Niinhän se on kaikkien muidenkin vieraslahjojen kanssa :)

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä tuo teidän lahja on ihan hyvä. Kyllä itse säilyttäisin sitä kätevästi laukussa :)

  Blogissani on sulle tunnustus, käyhän kurkkimuksella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) kai ne on annettava vieraille kun on jo hankittu.

   Ja YAY, tunnustus:)

   Poista
 9. Oh no, mentiin sitten Kitty kanssa ristiin, myös mun blogissa olisi sinulle tuo tunnustus :)

  VastaaPoista
 10. Myös minulla olisi sinulle tunnustus! =D

  VastaaPoista
 11. Sun lahja on just hyvä! Mulla ainakin jää ne suklaat ja tikkarit syömättä ja hetken vanhettuaan lentää roskiin. Ja silti kaikki olettavat että kaikki innosta soikeena mussutta jokaikisen sokeriläjän mitä naaman eteen kannetaan.

  Kaikkia ei voi miellytää ja tuo on oikeesti hei persoonallinen. Ja vähänkö olet mummien ja pappojen suosiossa tuolla lahjalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäki just löysin yhen karkin tyllipussissa mun kaapista. Sain sen yksistä häistä melkein 3 vuotta sitten :D

   Ja mummot ja papat kyl varmasti tykkää :) Edes siis jotkut:)

   Kiitos -M- :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...