keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Find your table

Silloin kun aloin suunnitella häitämme, niin teemanamme oli musiikki. Olihan musiikki se asia joka oli alunperin meidän yhdistänytkin. Ja silloin, n.vuosi sitten, ajattelin ääneen että jos pöydät sitten nimettäisi bändien mukaan eikä numeroitasi. "Meiän pöytä on Metallica!" Taisi olla sulhon mielipide asialle..

Musiikki teemana alkoi kuitenkin ajankuluessa väistyä taka-alalle kun aloin enemmän suunnitella. Oikeastaan kaikki vanhat suunnitelmat on hävitetty. Mitään musiikkiin liittyvää ei koristeluissa ole (paitsi toisen kaasoni ostamia pieniä,mustia nuotti confetteja..ne menee varmaan tuikkujen alle tms..pakkohan ne on käyttää kun kaaso ystävällisesti niitä löysi ja osti:) .

Joten meillä pöydät varmaan nimetään bändien mukaan.. Se kun on ollut se yksi harvoista hää-asioista mistä sulho on kunnolla innostunut. Sulhoa piti vähän toppuutella, että ei kaikkia pöytiä voi metallibändien mukaan nimetä.

Mutta mites muilla..? Jos on selkeä teema, niin sen mukaan on helppo nimetä pöydät. Esmes Kitty :llä on elokuvien mukaan nimetyt pöydät (ja superhienot pöytäkortit,käykää ihmeessä kurkkaa).

Ite oon kyllä miettinyt moneen kertaan että entä jos sittenkin numeroitaisiin. Monien tuntien Etsy-koluamiset on saanu mut haaveilemaan jos jonkinlaisista numero-kylteistä. Mut katsotaan.. katsotaan.. :)

Kappaleitten mukaan
Linkki
Kukkia..

Linkki

Näyttelijöitten (?) mukaan nimetty pöydät
Linkki

Sanoja.
Linkki

Yhdessä käydyt kaupungit/maat/paikat
Linkki
Linkki

Vuosilukuja
Linkki

linkki


Mitenkäs teidän muiden pöydät? Numeroitteko vai nimeättekö ne?

12 kommenttia:

 1. Voih olisi ihanaa käyttää pöytäkortteja, keksisin niin hyviä nimiä.. Mutta valitettavasti meillä on yksi valtavan pitkä T-muotoinen pöytä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin teillä on yksi suunniteltava asia vähemmän:) T-muotoinen pöytä olis kyllä aika magee,mut meiän juhlapaikalle ei semmosta voi oikeen tehä..

   Poista
 2. Meille tulee mölkkynumerot mustalla satiininauhalla ;) Simppeliä, ja on taatusti jatkokäyttöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mölkkynumerot! Ihana idea! Jos meille kans tulee numerot, niin pitää vakavasti harkita tuota mölkky ideaa :)

   Poista
 3. Pöytien nimeäminen kuulostaa kivalta, mutta mietin mitän järkevästi sitten aina lähettää vieraat esim syömään.. Ei voi seremoniamestari kehottaa pöytiä lähtemään hakemaan ruokaa numerojärjestyksessä.. Tai miten tämä ratkaistaan. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, hyvä pointti kyllä.. hmm.. Riippuu tosi paljon pöytäjärjestyksestä, mutta sittenhän (jos pöydät on nimetty) voi tehdä niin että se pöytä mikä on lähimpänä hääparia menee syömään ekaksi ja sitten toisiks lähimpänä oleva pöytä jnejne.. pläh, emmätiiä :D

   Poista
 4. Meille tulee luultavasti pöytien nimeksi katuja, joilla olemme asuneet. Pöydät ovat mukavasti vielä pitkiä eli muistuttavat siinäkin mielessä katuja. :)

  VastaaPoista
 5. Meille tulee joko mölkkynumerot tai sitten meistä kertovia vuosilukuja ja päivämääriä. Vuosia ja päiviä olisi hauska muistella esim. seremoniamestarin johdolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi vuosiluku-idea on kans kiva.. Ja varsinkin jos vuosiluvun mukana on hääparin kuvat siltä vuodelta.. Tosin mä en tiedä miten mä pystyin tekemään ne pöytäkortit, koska oon niin tarkka omista kuvista ja siitä että mikä kuva päätyy muitten näytille. :)
   Mut pelkkä vuosiluku ja/tai päivämäärä- ajatus on kans kiva:)

   Poista
 6. Mä en oikeastaan ennen tätä postausta ollut juurikaan ajatellut pöytien nimeämistä... tai olen siis tähän saakka ajatellut vain numeroida pöydät, mutta toisaalta meille ei tule kuin 7-8 pöytää, eli vieraat varmasti löytäisivät omansa ihan nimenkin perusteella. Hauska idea, jos vaan tulee mieleen joku juttu minkä mukaan halutaan nimetä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän kans saada tehtyä niin, ettei tulis yli kymmentä pöytää.. Eli kyllähän kaikki vieraat varmaan (lopulta ainakin;) löytäis oman paikkansa.. Mutta pöytien nimeäminen on vaan, ainakin ideana, niin hauska että on pakko päästä vähän näpertämään lisää :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...