keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Photobooth.

Yleensä kun jostakin asiasta (vaatteet pois lukien) tulee tosi suosittua ja mainstreamia, mä juoksen toiseen suuntaan. Haluan olla joko muita edellä (eikös me kaikki) tai sen verran jäljessä, että se luokitellaan retroksi tai vintageksi. Poikkeuksia on kuitenkin alkanut löytyä, ainakin hääsuunnitelmissamme. Suurimpana poikkeuksena on varmaankin Photobooth.
Kun ekan kerran luin (joltain jenkkien hääsivuilta) photoboothista ajattelin että onpas ainutlaatuinen, mahtava ja uniikki idea! ..just.
Tällähetkellä se on yhtä uniikki idea kun keksiä laittaa vieraiden kortit lintuhäkkiin tai että hääkenkinä on converset.
linkki

Plussana kuitenkin tässä on se, etten ole ollut häissä missä olisi photobooth. Mikä tarkoittaa samalla sitä, ettei mun tai sulhon sukulaiset (kavereista kun ei osaa sanoa)  eivät ole kyseistä kojua häissä vielä nähnyt. Yay for that!

Jossain vaiheessa pitäisi alkaa hankkia tarvittavia tarvikkeita. Mutta mitä kaikkea?

Tussitauluja?
linkki

Liitutauluja?
linkki


Lippuja, puhekuplia valmiilla teksteillä ..?

linkki

linkki


Valokuvakehys?


linkki

viiksiä, silmälaseja yms.. ?
linkki

weddingchicks.com:ista voi itse muokata ja tulostaa alla olevan kyltin
linkki

Te kenelle on photobooth tulossa, mitä propseja ootte ajattelu hankkia/tehdä?17 kommenttia:

 1. Samoja asioita on pyöritelty täälläkin.
  Tällä hetkellä photoboothin rekvisiitaksi olisi tulossa ainakin liitutauluja, viiksiä & silmälasejaja ehkä tyhjiä kehyksiä. Ääh, en osaa päättää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole helppoa ei :D Mutta ei kai se haittaa jos tuliskin vähän "liikaa" tavaraa. More the merrier :)

   Poista
 2. Sama fiilis täälläkin aluksi photo boothista - et ei meille. Sitten rupesin miettimään; en usko, että kukaan meidän vieraista kokee sitä tylsänä ja "nähtynä" juttuna, koska kukaan ei ole lähiaikoina naimisiin mennyt ja tuskin hääblogeja lueskelee ;) Lisäksi se on mun mielestäni hyvä ohjelmanumerona!

  Meille tulee pieniä liitutauluja, sit kaikenlaisia kepin päässä olevia viiksiä, suita ja silmäbrillejä + yhden kehyksen olen käynyt hakemassa Ikeasta. Lisäksi taustalle pitäis hankkia varmaan joku verho tai vastaava. Eiköhän siinä ole jo riittävästi meille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juurikin! Meille se alkaa olla vähän "nähty" juttu, mikä onkin outoa koska en oo ite ikinä häissä sellaista nähnyt. Ehkä se johtuu tästä blogimaailmasta, et se on alkanut tuntua jo vanhalta jutulta.

   Mä luulen että meillekkin tulee ainakin noita viiksiä ja rillejä yms.. Liitutauluista on tullu semmone asia mieleen, et eihän semmosen kanssa mene sormet sotkuun?

   Meille siis joko liitu - tai tussitauluja..

   Poista
 3. Meille tulee myös photo booth. Aluksi en halunnut sitä, koska se tuntuu olevan aivan KAIKILLA. No muutin mieleni, koska mielestäni se on hyvä ohjelmanumero ja tuskin vielä kukaan vieraistamme on nähnyt sitä yksissäkään häissä, meidän suvussa ja kaveripiirissä kun ei kukaan ole vähään aikaan naimisiin mennyt. :)

  Me ollaan ajateltu tehdä noita pieniä liitutauluja, erilaisia viiksiä, pusuhuulia ym. Ja varmaankin myös tuollainen kehys olisi kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Se on tosi hyvä ohjelmanumero ja vie toivottavasti tarpeeksi aikaa. Me ollaan ajateltu että samalla kun me ollaan kuvauksissa niin vieraat saa 'pelleillä' photoboothissa :)
   Enkä usko että kukaan vieraista on nähny kyseistä ohjelmaa.

   Poista
 4. Photobooth ehdottomasti! Se on minusta hauska, ja en ole itsekään ollut häissä jossa sellaista on ollut. Mietinnässä on ehkä tällinen/saman tyyppinen raami(http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00091967/) joka maalattaisiin. Sitten liitutauluja ja ehkä niitä viiksiä yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin oon miettiny tuota samaa raamia hankittavaksi. Häitten jälkeen sen voi hyvillä mielen ripustaa seinälle :)

   Poista
 5. Meille tulee, se oli jo varmaa kauan sitten. Tilassamme on ns. parvi, jonne saa tämän ns. rauhoittumiskulmauksen. Viiksiä ja huulia jne. olen jo askarrellutkin. Lisäksi tulee venetsialaisia naamioita, marilyn ja elvisnaamio (nämä ovat tyttöreissulta Amsterdamista ja siksi mukavat, kun on taustalla tarina niille), hattuja ostin Tiimarista alesta ja taulukehyskin löytyy. Ainut ongelma taitaa olla tuo liitutaulu/muistitaulu -systeemi. Aluksi ajattelin maalata liitutaulun itse vanhaan tarjottimeen, mutta aika ei tunnu riittävän. Lisäksi kolmenkympin pönikkä jää muuten käyttämäti, joten taitaa tämä ajatus kariutua.. Tämä on hyvä tehdä nyt, koska tuntuu että seuraavan kesän "the juttu" on juuri tämä. Sen jälkeen ensi kesänä suurin osa sen jo tietääkin ja on sen nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan niin!
   Itekki ajattelin maalata itse liitutauluja muttei niitä kuitenkaan tulisi niin paljoa, mitä maalia on. Pitää alkaa katselemaan, että mistä löytyis kivoja liitutauluja.

   Poista
 6. Meille tulee luultavasti. Ainakin viiksiä ja taulunkehyksiä, myös erilaisia puhekuplia ja laseja ollaan ajateltu. :)

  Meilläkin taitaa olla se tilanne, että suurimmalle osalle konsepti on uusi. Mutta itse ajattelen niin, että ei haittaa, vaikka olisikin tuttu homma, ainakin vieraat silloin tietää mistä on kyse. Kurjinta nimittäin olisi, että photo booth jäisi hyödyntämättä sen vuoksi, että vieraat ei uskaltaisi tai tietäisi miten pitää toimia.

  Uutena hääbloggaajana liityin lukijaksesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että meiän vieraille pitää jotain pientä drinksua kehitellä annettavaksi, niin että varmasti he uskaltautuvat vähän repäsemään ja käyttämään erilaisia propseja. Ja kaasot voi siinä vieressä vähän auttaa tyyliin "Tässä on rouvalle tämmöset viikset ja liitutaulu, ollos hyvä ja eikun kameran eteen" ;)

   Ja tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 7. Viiksiä, huulia yms. tikun päässä olevia propseja. Lisäksi ehkä jokin taulu johon voi kirjottaa tai tyhjiä kehyksiä ^__^

  Mun kavereista tai sukulaisista (joille olen tästä maininnut) ei ole koskaan edes kuullut koko photobooth-ideasta, jee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvään aikaan kyllä mennään kaikki naimisiin kun saadaan "ekana" kaikista (tutuista) käyttää tätä ideaa :D

   Poista
 8. Ihana toi uusi lookki!!!! :D

  Pitääkö mun nyt istuttaa toi ukko kuuntelemaan photobooth-ideaa... Ja innostumaan? :S Tarviin vähintään sen hesen. Ehkä muutaman oluenki. Avuksi siis, en itelleni! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) kyllä sai taas tapella photarin kanssa :P

   Kyllä vain, kaikki keinot on sallittua kun puhe on häistä :D

   Poista
 9. Meilläkin olisi tulossa photo booth. Silmälaseilla, liitutaulupuhekuplilla, tikunpäässä olevilla viiksillä ja mahd. kehyksillä toteuttaen. Kovasti haluaisin tehdä tämän ulkona mutta entä jos sataa vettä... :( Photo booth-idea on tällä hetkellä on fire, joka paikasta saa jonkin näköistä inspiraatioideaa ja toteuttamismahdollisuuksia, me like it.
  Hankalaa on vain päättää rakennetaanko jonkinnäköinen pömpeli ottamaan kuvia kuten Mimolla vai olisiko esimerkiksi kaaso jonkin aikaa räpsimässä niitä kuvia. :o

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...