keskiviikko 8. helmikuuta 2012

tuoksuja tuoksuja

Joka aamu naapurin nuori rouva muistuttaa olemassaolostaan, jättämällä rappuun ihanan raikkaan, keväisen ja kukkaisen tuoksun. Me käydään koiran kanssa taktisesti ulkona, vasta sitten kun tämä kyseinen rouva on poistunut rakennuksesta. Ihan vaan sen takia, että pääsen nuuhkimaan tätä ihanaa tuoksua. Hieman fetissimäistä toimintaa, eikö?haha.
Vielä mä joku kerta kysyn häneltä, että mikä tuo tuoksu on. Mun on pakko saada sitä itselleni!

Ja siitä tulikin mieleen, etten ole tuoksuista tänne vielä kirjoittanutkaan.

Elämäni aikana olen rakastanut kolmea hajuvettä.
voih <3
Tuoksu on vuodelta 2001, eli käytin tätä joskus teinivuosinani. Tän tuoksu oli ylivoimaisesti paras. ikinä. Muuta en muista, kuinka surullista. Ja sitten jotkut idiootit päättivät lopettaa tämän tekemisen! Se oli paha paikka! Varsinkin, koska mulla oli ehtiny hajuvesi loppua ja sitten vasta huomasin, ettei kaupan hyllyiltä näitä enään löydy. Onneksi mulla oli silloin melkein käyttämätön Exult vartalorasva, mutta jossain vaiheessa sekin ilo loppui.. Voi olla että jostain netin uumenista tätä saisi tilattua.. Täytyykin lähteä guuglettamaan.


Seuraavaksi löysin tämän. Taisin olla jonkin laivan kemppari-puodissa, kun armottoman nuuhkimisen jälkeen löysin elämäni toiseksi parhaan tuoksun. Siinä taisi enkeli-kuoro laulaa halleluujaa ja minä nostin voittoisasti Givenchyn paketin ilmaan ja julistin "Tämä se on!Uusi tuoksuni". .Jooh.

<3
Ja tässä on nykyinen tuoksuni. Ei mikään maailmaa mullistava tuoksu, mutta mulle mieluinen <3. Se miten olen sen saanut, jääköön mysteeriksi. Ihan vaan siksi koska en muista. Veikkaisin että sulho on tämän mulle ostanut.

Mitenkäs, onko kenenkään muun lempituoksun tekoa lopetettu? Ehditkö hamstrata kaapit täyteen tiettyä hajuvettä? Ja mikä on Sinun lempi tuoksu?

12 kommenttia:

  1. Meikäläisellä on vuosia jo ollut tuoksu-johon-aina-palaan-petturi-retken-jälkeen Guccin alkuperäinen Rush. Suomessa sen myynti on lopetettu kokonaan, onneksi löytyy vielä rajallisesti maailmalta. Saan aina joululahjaksi sen tulevalta anopilta ja varastot ovat kasvaneet hyvin. Jostain syystä en raaski heittää näitä punaisia boxeja roskiin, joten käytettyjen setti on nätisti laatikossa. Siitä hyvä tuoksu, etten itse enää sitä haista, mutta kaikki muuta tietävät, että olen ollut jossain. Se ei kuitenkaan ole sarjasta niitä voimakkaita hajuja, jotka ärysttäisivät. Näin olen kuullut. Juhlatuoksuna on Diorin punainen poison ,)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä surkee juttu, jos oman lemppari tuoksun myynti lopetetaan. Vaikkakin 'vain' Suomessa :(
      Mulla itellä ei olekaan mitään erityistä juhlatuoksua. Eli sitä pitää alkaa metsästää (vois olla sitten myös mun häätuoksu).

      Poista
  2. Mä ehkä kuolisin, jos mun punanen lopetettas.

    Eiku ei. Ei mitää ehkä. Kuolisin.

    :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD sulla ja sun tuoksulla oli kyllä hyvä tarina :) <3

      Poista
  3. Mun rakastamani, kaikista lempparein tuoksu ikinä, oli Diorin Forever and ever-tuoksu, jota tietenkään ei saanut enää yhtään mistään kun pullo oli loppu ja etsiskelin uutta... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitatkohan tuota? Jos osui oikeaan pulloon, niin tuolta Fragrancexista uskaltaa kyllä tilata. :-) Veroja saattaa joutua maksamaan jos menee tietyn summan yli, kun noi tulee Jenkeistä. Postarit saa pois koodilla FREE.

      http://www.fragrancex.com/products/_lid_F-am-pid_418W-am-cid_Perfume__products.html

      Kannattaa käydä kurkkaamassa muidenkin, jos omaa lempparituoksua on vaikea löytää. :-)

      Poista
    2. I feel you, Annika! :(

      Mutta kiitos Ansku tuosta linkistä! Lähdenkin selaamaan, sormet ristissä, että jos mun Campbell tuoksu vaikka löytyis tuolta. :)

      Poista
    3. Ooh, Ansku, pelastaja! :D Kyllä tuo varmasti samaa tuoksua on vaikka pullon väri ja pahvipakkaus on vähän muuttunutkin. Nyt vaan tilausta pistämään ja odottamaan että pääsen taas tuota käyttämään. Oon joskus aikaisemmin googletellutkin eikä netistäkään löytynyt, joten oon luovuttanut, mutta tuoltahan tuota näköjään taas saa. :D Valtaisat kiitokset siis linkistä!

      Toivottavasti sulla picata käy yhtä hyvä tuuri oman tuoksusi kanssa! :)

      Poista
  4. Miulla on tuoksuja lähes jokaisen mielialan mukaan, mitään "Elämäni rakkaus"-hajua ei ole täysin muodostunut, en siis ole joutunut panikoimaan minkään hajun lopettamisesta. Tiedä sitten häähajun löytyessä joudunko sitä sitten hamstrailemaan. :D
    Hajuvesinä miulla on J-Lo Glow, Chacharellin AmorAmor, DKNY be delicious, DIESEL green ja Diorin miss Dior sekä TBS:in vanilja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta se onkin hyvä että on monia hajuvesiä, just ton takia, minkä jo mainitsitkin, että ei haittaa jos yhen teko lopetetaan :)

      Poista
  5. Oon suosinut jo kauan Escada -merkkiä. Escadan magnetism ja Escada Sentiment on tällä hetkellä käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Escadan tuoksut onkin mulle ihan tuntemattomia. Täytyy niitäkin käydä tuoksuttamassa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...