maanantai 12. maaliskuuta 2012

busy busy

Pahoitteluni blogihiljaisuudesta. Viime viikko oli sen verran täyteen buukattu, etten vaan kerennyt tulla tänne. Huomasin kuitenkin, että lukijoita on taas tullut lisää joten kiitos ja teretulemast kaikille!

Meillä oli siis viime viikon maanantaina ensimmäinen hääpaltsu Villa K:ssa. Ja kyllä kannatti. Ne asiat mitä olin eniten miettinyt, on saanut ratkaisun. Esimerkiksi auditoriassa olevan nousevan lavan alle voi piilottaa tuoleja (vihkimisen jälkeen sitten sinne vaan kaikki ylimääräiset tuolit). Kaikista magein uutinen oli se, että juomatölkeille on varattu kaksi cooleria (kuuleria? cuuleria?whatever) jotka on "piilotettu" vanhaan arkkuun. Sulho sai inspiksen tuosta arkusta ja alkoi jo innoissaan suunnittelemaan, että vieraille voisi tehdä aarrekartat mitkä johdattaisi heidät sitten tuolle arkulle.. Hmm.. jooh.

linkki
Tiistaina kävin katsomassa, että miten mun hääpuvun muokkaukset etenee. Taakse oli laitettu nyöritykset ja puvusta oli poistettu koristeita, mitä en halunnut. Samalla vein liikkeeseen mummoni vanhaa pitsiä, mitä halusin lisättäväksi pukuuni. Pitsin päälle tulee vielä koristeeksi jonkin verran helmiä enkä malta enään odottaa tän kuun loppuun, että pääsen näkemään miltä pukuni näyttää valmiina.
linkki
Loppuviikko menikin sitten siinä, kun mä sain inspiksen jostain sisustuslehdestä, että nyt jos koskaan on hyvä aika maalata meiän kylppäri. Valkosta kaakelimaalia meni kolme purkkia ja tarpeeksi monta päivää, mutta nyt on hieno ja vaalea kylpyhuone. Mun pieni remppainnostus iski myös sulhoon ja eilen sitten sulho ja appiukko tapetoi meidän keittiön seinän. Ja samalla sulho pääsi käyttämään hyväkseen sähköinsinöörin taitoja ja teki keittiöön uuden valaisin..lamppu..tsydeemin.
sori huonolaatuisesta kuvasta
Vielä on tiedossa pientä ruuvaamista ja asentelemista, mutta muuten kämppä alkaa olla kunnossa ja mäki pääsen takaisin tänne hääblogien maailmaan.
6 kommenttia:

 1. Nuo hääpuvun pitsimuokkaukset kuulostavat ihanilta. En malta odottaa lopputulosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään malta odottaa. Tuun sitten tänne näyttämään, että miltä se mummon pitsi näyttää siinä puvussa:)

   Poista
 2. Oij! Sähän oot ollu ihan hurjana! :D Ja hauska idea toi aarrekartta! :D Samoin ku toi pitsijuttu on vaan niin mahtava! Ja teijän koti näyttää upeelta!!! Vitsi! Anteeks tää ylisanaoksennus, mut I mean it!!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D Joo, pari kertaa vuodessa innostun kunnolla "remontoimaan":D

   Poista
 3. Onko sunkin mies sähköinsinööri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D tuntuu että suht monella on miehenä (sähkö)insinööri :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...