maanantai 26. maaliskuuta 2012

Morsianten hiusilta - 22.3.2012

:)

Kylläpäs osasikin jännittää. Saavuimme Aurinkoprinsessan ja Kittyn kanssa Hair & Face Stockholmiin ennen vieraita ja näin pääsimme tutustumaan paikkaan ennen muiden tuloa. Mitä lähemmäs kello tuli kuutta, sitä enemmän alkoi jännittämään. Mä kun en ole mikään social butterfly.
Mutta mitä enemmän iloisia ja upeita naisia sinne tuli, sitä vähemmän jännitin.
Teretulemast
Kun (lähes) kaikki olivat saapuneet, ilta alkoi Face & Hair Stockholmin Johannan esittelyllä. Hän kertoi illan kulusta ja esitteli mukanaolevat henkilöt.
Upea ja iloinen Johanna

Mekin pääsimme kiittämään kaikkia paikalle tulleita morsiamia ja kaasoja (ilmottautuneita oli lähes 70! Aika huimaa) sekä kertomaan mikä innotti meitä järkkäämään tällaisen tapahtuman. Utelimme myös, että onko paikalla muita blogittaria ja olihan siellä! 
"käsi ylös jos ole hääbloggaaja"

Aluksi pääsimme kuulemaan ja näkemään tämän vuoden kuumimmat hiustrendit. Hiuskuvissa oli rentoja ja ei-niin-tiukkoja-nutturoita sekä ihastuttavia lettikampauksia. Kauheesti en tainnut nähdä (enkä kuulla) kun innoissaan supateltiin Aurinkoprinsessan kanssa. Ja vilahtihan ruudulla varmaan kaikille (ainakin meille bloggaajille) tuttu kuva Jessica Alban lettinutturasta. Tästä voimme siis päätellä, että olemme kaikki edelläkävijöitä tälläsaralla. Jesh.

Morsiamet kuuntelee

Tämän esittelyn jälkeen sai vapaasti lähteä käyttämään hyväkseen kampaus- ja meikkauspisteitä.
Näiltä pisteiltä sai hyvin ideoita, inspistä ja tietoa siitä että mikä itselleen sopii ja mikä taas ei.
Kampauspisteillä Stockholmin kampaajat kertoivat ja kuuntelivat morsianten hääkampauksista.
"mitenpäin laitetaan"


Meikkauspisteellä pääsi testailemaan erilaisia Inglotin meikkejä ja vähän katsomaan että miten silmät sitten suurena päivänä oikein suditaankaan. Aurinkoprinsessa käännytti mut Inglotin eyelinerin käyttäjäksi ja Inglotin liikkeessähän me käytiinkin kesken illan ostoksilla.
Hyvältä näyttää :)

Myös Ninka oli mukana ilahduttamassa morsiamia. Heidän korupisteelle olikin kokoajan jonoa, eikä ihme! Itse sain pidettyä sisäisen harakkani aisoissa (vain koska hääkorut on jo hankittu), mutta moni muu onnekas löysikin oman korunsa ja koristeensa Ninkan upeista valikoimista.
Ninkan ihania koruja

 Mukana menossa oli myös Label.M sekä L'Oréalin Kérastase. Heiltä sai vinkkejä miten saa pidettyä hiukset hyvässä kunnossa.
Kérastasen tuotesarja sopii morsiamille
Illan päätteeksi saimme kaikki ihastuttavat pienet lahjapussit Body Shopista. Itse tykästyin pieniin näytepakkauksiin ja heti kun vaan pääsen, menen käymään ostoksilla lähimmässä Body Shopissa.

Kuvaamassa tätä ihanaa tapahtumaa oli Mikael Halmeenmäki ja kaikki tässä postauksessa olevat hienot kuvat ovat hänen ottamiaan.

morsianverkostoitumista :)

Kaikken näiden mukana olleiden ammattilaisten lisäksi, parasta illassa oli mahdollisuus rupatella kasvotusten kanssamorsianten kanssa. Aikaahan ei tietenkään ollut tarpeeksi, että kaikkien kanssa olisi ehtinyt jutustella (harmi!). Iloinen ylläri oli se, että eräs juhlapaikka-kaimani tuli juttelemaan kanssani. Toivottavasti en pelästyttänyt häntä liian innokkaalla olemuksellani mutta meitä Villa K:laisia on ihan liian vähän! Olikin tosi superhyvä fiilis tämän jälkeen, kun sai jutella jonkun kanssa omasta/meidän juhlapaikasta.
ei olla kuivin suin
Loppuillasta suoritetussa arvonnassa moni voittaja oli jo ehtinyt poistua paikalta. Jos siis tuntemattomasta numerosta soitellaan, kannattaa vastata sillä Hair & Face Stockholmin naiset lupasivat ottaa yhteyttä voittajiin


Kiitokset: Kitty, Aurinkoprinsessa, Hair & Face Stockholm, Inglot Kluuvi, The Body Shop Kluuvi, Ninka, Mikael Halmeenmäki, Label.M, L'Oréal ja te kaikki ihanat osallistujat!! Erityiskiitokset kaikille jotka pääsitte tulemaan. Teitte illasta upean! Toivottavasti kaikki nauttivat olostaan. :)


p.s Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

10 kommenttia:

 1. Hieno ilta, kiitokset, ja nämä Mikaelin ottamat kuvat on kyllä nättejä ja tyylikkäitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että viihdyit:) mun pitikin tulla sun luokse jutustelee, mut jäin suustani kiinni toisaalle :p

   Poista
 2. Voi miten ihanalta näyttää!! :) Miksen mä tajunnut metsästää tollasia juttuja ku olin morsmaikku? :D

  P.S. Blogissani on meneillään ARVONTA :)

  Laapa
  laapalaura.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) Osallistuin arvontaasi Laapa:) pikkuheppa voittoon!

   Poista
 3. Tuhannesti kiitoksia mukavan illan järjestelyistä - respectit teille kaikille projektiin osallistuneille! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos minunkin puolestani mukavasta illasta. Ja oli kyllä tosiaan kiva vaihtaa juhlapaikkakuulumisia!
  t. Villa K -kaima :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella mukava kuulla ^_^ Me nähdäänkin taas piakkoin, villa k:n syämingeissä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...