maanantai 19. maaliskuuta 2012

My precious

Noin kuukausi sitten käytiin syömässä ja ostoksilla sulhon kanssa. Mitään häähankintoja ei lähdetty etsimään. Ajattelin siinä sitten, että nyt kun ollaan liikkeellä niin käydäänpäs katsomassa vähän sormuksia. Ihan muuten vaan.
Ensimmäisessä koruliikkeessä oli huumorintajuton myyjä, joka ei yhtään ymmärtänyt että minkälaisia sormuksia haluaisin katsoa. Tokassa paikassa oli nuori myyjä-tyttönen, joka ei oikein jaksanut meitä palvella.

Noh, ei hätää. Vielä oli yksi koruliike käymättä.
Ennen kuin astuttiin kolmanteen liikkeeseen niin huikkasin sulholle et "Hei, oota! Tääl ikkunas on jotain!" Ja siinä se oli. Kaunis sormus ja alennuksessa. Ja eikun liikeeseen sisään ja tiskille. Rouva myyjä alkoikin esitellä innoissaan tiskillä olevia sormuksia mulle, mut mä lapsen innolla osoitin ja sanoin et "Eiku mä haluisin kattoo semmosta mikä on tuolla ikkunassa!". Ja siinä se oli. Hirrveen, hirrveen upea ja ja niin oli nätti sormus että!
Koin elämäni ensimmäisen Klonkku hetkeni..
minä ja sormukseni
 Myyjä kertoili jotain siitä sormuksesta mutta ainut mitä mä kuulin oli "Blaablaa blaa alennuksessa bla blaa.. blaa enään viisi sormusta jäljellä yhteensä kaikissa liikkeissä bla blaa" Ja sulho siinä vieressä sanoi jotain "paikallaan olemisesta" ja että "hän ottaa parit kuvat tästä sormuksesta".
Ainut asia mitä mä tein oli että nyökkäilin, sanoin vaan "Joojoojoo" ja lopulta "Joooo.. Mä otan tän!"
Sulhon ilme oli vähän kummastunut ja hän kysyikin heti jotain tyyliin "Ai että noin vaan? Sun ei tarvii miettii? Vaik yön yli?" No ei todellakaan siinä tarvitse miettiä mitään kun jotain niin täydellistä tuli vastaan.

Nyt on sitten rakas sormus kotiutettu. Yllättävän helposti löysin oman sormukseni vaikka sen hankintaa hermoilinkin jo tovin.
Sulhon ottamat kuvat kännykällä.
<3

13 kommenttia:

 1. Oi, ihana! Täytyy toivoa, että mullekin tapahtuu noin. Sormus on oikeastaan ainoa hankinta, joka tällä hetkellä stressaa :( Klonkkuhetkeä odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kai se sit toimii niin, et kun ei edes eti sitä The sormusta, niin sit sen löytääkin :) Onnea etsintöihin:)

   Poista
 2. Vau, superupea sormus! :) Mulle kävi oikeastaan ihan samalla tavalla - bongasin sormuksen ikkunasta/vitriinistä ja sieltä se lähti heti mukaan ;) Ja minunkin sormukseni on Silvánin :D

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kaikille teidän ihanista kommenteista ^_^ piti tässä sormushurmiossa käydä taas sovittelemassa sitä sormeen.. Ja kyllä se onkin kaunis <3

  VastaaPoista
 4. Ei oo totta! Katoin ihan samaa sormusta. Unohdin kyllä koko jutun tällä viikolla...
  Terv. Juhlapaikkakaima :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Sulla on hyvä maku, niin sormuksissa kuin juhlapaikoissakin ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...