perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kutsu

Meidän kutsut saatiin tehtyä joskus Helmikuun puolella.. Kaasot tulivat auttamaan ja ehkä mahdollisesti teki enemmän työtä kuin minä (mä saatoin käyttää enemmän aikaa kahvin lipittämiseen, huokailuun ja välillä osoitin telkkaria koska "katsokaamikäihanapikkuhylskyyyyy! ihanaa!!kattokaa ny, se menee veteen!"..jep).
Sinellistä käytiin ostamassa vinot pinot kahta eriväristä paperia (/kartonkia..?), kulmaleikkuri ja paperileikkuri. Sekä erilaisia liimapuikkeloita. Kutsuja saatiin tehtyä +60kpl ja hääinfoja tasan 60kpl.

Nyt inhottaakin sanoa tämä (kaaso, jos oot kurkkimassa niin sä tiesit et näin käy!) ;
Mä vihaan meiän kutsuja. Ne on rumat ja ällöt ja ihan sairaan tylsät. Mikään pitsinauha ei niitä pelasta.


Mun vaihtuvan mielipiteeni takana voi olla myös se, että Kittyllä tulee olemaan niin hienot kutsut.. Ja kyllä, olen hieman kade niille. Mitä sitä peittelemään :D Mutta itseppähän lähdin tekemään ite kutsuni. Blääh. Taidan laittaa vieraille vaan facebookissa kutsun häihin.. ja vanhemille ihmisille lähetän vaikka postikortin :p

13 kommenttia:

 1. Hyvältä nuo näyttää ainakin sneak peakista päätellen (sit se kertoo et kuva on pinterestistä tms...) ^^. Itseä on kanssa muutaman kerran kaduttanut, että päätin itse tehdä kutsumme, jos ei muuta niin helpommalla ainakin olisi päässyt tilauttamalla jostain printtiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kiitti. ja kyllä, tuo on sneak peak meiän kutsuista:)

   Poista
 2. Eikä mitään, sulla on hienot kutsut! Mä luulen että aina käy jossain vaiheessa niin että kun itse katselee liian kauan jotain juttua ja funtsii asioita niin jokin alkaa kyllästyttämään. Kyllä se varmasti on silti vieraiden silmissä hieno. Mut jos asia häiritsee liikaa vielä viikon tai parin päästä niin vielä ehdit muuttaa tilanteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitti.
   Luulen kans et tää tunne johtuu vaan siitä et oon alkanu miettii niitä ihan liikaa ja on nähny muiden tilattuja kutsuja. :)

   Poista
  2. Sanoin jo aikasemmin sulle, mut noi teijän kutsut on just ihanat ja sopii teidän teemaan! Kauniit kutsut teille tulee, turhaan muru siellä masentelet! <3

   Itse oon niin surkee askartelija, et ei siitä mitään olis tullu! Ihan hassuja ootte AsianBriden kanssa :)

   Poista
  3. Kaasokin anto noottia, et nyt loppu masentelu ja et ne on hienot. Pakko kait se on uskoa :D

   Kiitti <3

   Poista
 3. Ihan sama fiilis mulle tuli meidän kutsuista, kun näin Kittyn kutsut. Nyt en pääse eroon millään siitä tunteesta. Blääh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin :/ pitää vaan yrittää muistaa et ite halusin tehä ne ite enkä olis parempia osannu edes tehdä :)

   Poista
 4. Todella upealta näyttää. Heti tuli sellainen fiilis, että olisipa hienoa avata kirjekuori ja saada tuollainen kutsu :)

  VastaaPoista
 5. Mutta noihan on hienot! Turhaa masentelet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) pakko kait se on uskoa :)

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...