maanantai 23. tammikuuta 2012

barcelona & nails

Ylihuomenna on aikainen herätys, kun me lähdetään heti aamusta Barcelonaan. Mennään sulhon kanssa viettämään meidän 6v päivää sinne sekä juhlistamaan mun 26v. synttäreitä. (wohoo..)
Eli jos joku mun ihanista kanssamorsiammista/lukijoista on käynyt Barcelonassa, niin matkavinkkejä tännepäin :)

Tällähetkellä mulla on menossa projekti nimeltä "hääkynsien kasvatus". Mä oon pureskellu mun kynsiä.. no, todella monta vuotta. Ja nyt on tullut aika lopettaa se ikävä tapa. Koska en oo ikinä lakannut mun kynsiäni (ne kun on olleet niin lyhyet, ettei niitä olisi voinutkaan lakata), niin aloitan kynsieni hoitamisen ja huoltamisen ihan alusta.





8 kommenttia:

  1. MÄ oon ollu Barcelonan lähellä yhden kesän. Toooosi upea kaupunki, ehdottomasti suosittelen visiittiä Park Quellille, ja ottakaa opastettu kierros jos sellanen on tarjolla! Toinen juttu, joka on kesäsin ainakin joka ilta (en tiedä talvikaudesta), niin kannattaa mennä katsomaan Montjuicin suihkulähdevaloshow (http://www.paikkaauringossa.fi/galleria/13864/47221)

    Siellä on myös köysihissi, jolla pääsee Montjuicin huipulle, mahtavat näkymät kuulemma (sinne en itse päässytkään). Ja tietty olympiakylässä on omaa hohtoa sekä siinä Barcan stadionissa, joka on yksi luokkansa suurimmista! :)

    Ihanaa lomaa teille, Barcelona on upea mesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi köysihissi pitää käydä kokeilemassa!! Kiitos matkavinkeistä! :)

      Poista
  2. Me ollaan menossa häämatkalle Barcelonaan, joten odottelen täällä vinkkejä, kunhan kotiudutte! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän muistaa ottaa paljon kuvia ja muistaa paikkojen nimet, niin osaan itekki antaa sitten vinkkejä :)

      Poista
  3. Mikä juttu tää on nyt et sä ja Kitty bloggaatte kumpikin aiheista, joita mä pohdin tuovani esille? :D Great minds? :D

    Mäkin suosittelen sitä Montjuicin huippua, Gaudin puistoa ja niitä ihania ihania ruokia! Ja viinejä! :D Nauttikaa, Pupuset!

    VastaaPoista
  4. Nopeet syö hitaat ;p Mutta kyllä, Great Minds!:D Ja kiitti matkavinkeistä :)

    VastaaPoista
  5. Sun postauksessa oli yhdet samat kynnet kun minulla. :) Minä olen kauan jo yrittänyt saada kynsiäni kuntoonn mutta turhaan, aina ne vaan katkeilee. :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katos vaan, niinpä onkin:) Noi vaaleenpunaset kynnet vaan on niin.. karkkimaiset :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...