perjantai 6. tammikuuta 2012

panic.panic.

Jotain vaaleanpunaista- blogin Heidi herätti mut haaveistani, kun hän kertoi heidän kutsukorttiensa olevan valmiit.
Siitä on melkeen päivälleen kuukausi, kun viimeksi panikoin kutsuista. Ja mitä oon saanut aikaseks? En Mitään!!!
Kuva täältä
Nyt on siis paras laittaa töpinäksi ja hoitaa ne asiat, mitkä olis voinu hoitaa jo aikasemmin. Kuten bändin hankkiminen, päätös mistä hääkakku hommataan, mun meikki ja kampaus paikka ja ne kutsut. Oon katellu erilaisii kutsuja ja jos ihan totta puhutaan, mikään eteentulleista ei oo saanut mua ajattelemaan että "nää ne on".
kuvat weddingpaperdivas.com
huoh. En oikein tiedä, että mistä sitä alottais. Ehkä bändistä..tai kampaamosta...vai sittenkin kutsuista..

8 kommenttia:

 1. aloita bändistä - hyvät bändit varataan hyvissä ajoin. Kutsuja voitte suunnitella hyvin vielä tässä kevään aikana. Suunnitteluiloa sinulle - äläkä panikoi, vielä on elokuuhun onneksi aikaa.

  VastaaPoista
 2. Kutsujen kanssa ei ole vielä mikään kiire. Jos kutsut haluaa viimeistään kesäkuun aikana postiin, pitäisi kutsut olla painossa toukokuussa tai kesäkuun alussa. Tai ylipäätään valmiina, jos ne tekee leikkaa-liimaa-periaatteellakin. No panic :)

  VastaaPoista
 3. Älä ihmeessä panikoi vielä kutsujen kanssa, mutta bändin kanssa voikin ehkä jo hieman panikoida ;)

  Aloita siis ihmeessä bändistä! (kampaajankin voi hoitaa myöhemmin kun niitä täällä pk-seudulla on pilvin pimein)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Heidi, Belle & Sebastian ja Kitty. Aloitan siis bändin etsinnän :) ja sen panikoinnin.

  VastaaPoista
 5. XD Elä sä panikoi, mä hoidan sen! :D Keskity Bändiin!

  Meillä on muuten mahtisbändi, mutta aika kalliita ne oli, ni en tiä uskallanko suositella... Mutta niin huikee, että Sulho pelkäs touhun menevän siihen, et jengi on ku keikalla ja unohtaa meijät! :O

  Ni ja sit mun hovikampaaja kans, Helsinki Hairdressersin Rami. En voi muuta ku suositella lämp.. KUUMASTI! Joo. Se diilas mulle myös kämpän joskus. :D Ja nykyään sillä käy kaikki kaverit ja varmaan vihamiehetki. :P Kokeile! Rakastut. Trust me.

  VastaaPoista
 6. haha Aurinkoprinsessa. Ok, hoida sä kutsujen panikointi :) yks asia vähemmän siis murehdittavaa ;)

  VastaaPoista
 7. Tein työtä käsk...luvattua! :D

  Oikeesti. Paniikki. Sain jostain vastauksen tarjouspyyntöön ja ne esitti lisäkysymyksiä. Mutta ne puhu vaan jotain painokieltä.

  EN MINÄ TAJUA?!?!?! No okei, ehkä just vielä sen yks- vai kakssivuisuusosuuden. Siitä eteenpäin... Voiskohan ne esittää vaikka jonku havainnollistavan nukketeatterin aiheesta? :D

  VastaaPoista
 8. haha :D mihinkä sä laitoit tarjouspyynnön?hey lookkiin? Joo, olis kyl helpompaa jos ihmiset tarkentais asiansa vaikka kuvien avulla. Itekkin tunnut olevan joka tilanteessa "Niin siis... Mitä te tarkoitatte sillä? O_O "

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...