torstai 19. tammikuuta 2012

mutku mä en tykkää siitäääääh

Ihan ensiksi haluan sanoa, että tämän postauksen tarkoitus ei ole haukkua/mollata ketään. Kunhan tuon omat mielipiteeni esille.

Ajattelin, että kun tähän mennessä olen vain kirjoittanut siitä mistä tykkään/mitä haluan häihimme, niin nyt kerron parista asiasta mistä en pidä.

Otetaan aluksi väri. Ja se on turkoosi. En pidä siitä värinä enkä omani häiden väriteemaksi olisi valinnut turkoosia vaikka siitä olisi maksettu. Olikin yllättävää kuulla häämessuilla, oliko se morsiusnäytöksessä (?), että turkoosi on suomalaisten kestosuosikki väri. ..Just. Ja lisäksi kaasoni sanoi, että sitten kun hän menee naimisiin hänen kaasonsa tulevat (vaikka väkisin) pukeutumaan turkoosiin. Vihaani tätä väriä kohtaan en hänelle kertonut, vaan muikistelin ja sanoin "okei".
Hyvällä kakkossijalla on väri Oranssi. Mutta siitä en viitsi avautua. :)


kuva:projectwedding

musiikki. En kestä kuulla:
Arttu Wiskarin biisejä. Ne on kun ylipitkiä mainoksia!
Tauski: Sinä vain. ..En pidä. En jaksa. Jyrsin mielummin vaikka käteni irti kun kuuntelen Sinä vain biisiä.
Disney,Elton John,Leijonakuningas: Can you feel the love tonight. En vaan tykkää tosta biisistä. En pitäny siitä edes muksuna kun tuijottelin ekoja kertoja leijonakunkkuu.
Celine Dion.  Tästä en halua sanoa sen enempää.
Jippu & Samuli Edelman: Jos sä tahdot niin. ...öyh. anteeksi, taisin juuri oksentaa hieman suuhuni.

ja se pahin kaikista (anteeksi kanssamorsiot, mutta tästä en vaan tykkää)
Johanna Kurkela: Rakkauslaulu. Hienot on sanat, sitä en voi kiistää.. mutta ton naisen ääni. En vaan tykkää yhtään. Se saa kylmät väreet kulkemaan, eikä sillä hyvällä tavalla. Pääsen aina noin suunnilleen 20 sekunnin kohille, kun on pakko lopettaa kuuntelu. Jokin siinä biisissä etoo.

Toivottavasti kukaan ei ottanut näistä itteensä. En usko että kaikki kanssamorsiot jakavat rakkauteni Metallicalle, Panteralle, Nirvanalle ja esmes Slipknotille. Enkä siitä pahastuisi. Hyvä vaan, ettei kaikki pidä samasta musiikista. Sehä se vasta perseestä oliskin.

Johannasta tykkääville tässä vielä Rakkauslaulu.

 

9 kommenttia:

 1. Turkoosi, hyi. Mä en vaan tykkää. Oma äitini käytti lapsuudessani turkoosia luomiväriä ja pitkän kampanjoinnin jälkeen sain hänet luopumaan siitä. Nyt mokoma on vilautellut mahdollisuutta turkoosiin juhlapukuun häissämme. Sellaisen sinertävämmän ja tummemman turkoosin voisin hyväksyä, mutta tuollainen plassu turkoosi... yhyy!

  Niin ja Sinä vain on kans yltiökakka biisi!

  VastaaPoista
 2. Mulla ei niinkään turkoosia vastaan ole mitään, mutta en mä sitä silti teemaväriksemme olisi valinnut. Mutta se ORANSSI. Hyih, en vaan tykkää. :D

  Johannasta tykkään kyllä, mutta mitkään Tauskit tai Arttu Wiskarit ei muhun uppoa. :D

  VastaaPoista
 3. Heh. Meidän teemavärimme on turkoosi ja kulta ja itse rakastan juuri tuota kyseistä kurkelan biisiä :) Ihan vastakkain siis. :P

  VastaaPoista
 4. Meidän häissä oli Jippu laulamassa osittain Kurkelankin biisejä =D Teema ei ollut sentään turkoosi! =D

  VastaaPoista
 5. Varpunen: Arvaa vaan jäikö ton postauksen jälkeen Sinä Vain soimaan päähän? :D

  Ewlina: Oranssi on kyllä aika kamala väri :p Paitsi kukissa se menee ja.. no.. niin, kukissa :)

  Bride: Jippua vastaan mulla ei oikeastaan ole mitään, paitsi se kammo duetto biisi Samulin kanssa :D Mitään muita Kurkelan biisejä en ookkaan uskaltanu kuunnella :)

  VastaaPoista
 6. Helinä: haha :D Ihan hyvä kyllä että ihmiset tykkää eri asioista. Eipähän kaikki häät oo sitten samanlaisia :)

  VastaaPoista
 7. Inhoinspiraatiota!!!! :D

  Vaiks oonki aika kaukana perusslipknotfanista, ni voi tsiisuskraist mulla kans hajoo verisuonet ku kaikemmaailman arttujuhawiskaritapiot itkee sitä maailmantuskaansa aiheesta viedäkö puoltäys roskapussi vai ei! GRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!

  Ja Hectorin klassikoiden käsittely siten ku J&S lähentelee samaa ku et joku muotoilis kulmakarvojaan jollain moottoroidulla ruoholeikkurilla!


  (hmmm... myös mun ja sulhon nimikirjaimet on J & S... :O )

  VastaaPoista
 8. haha Aurinkoprinsessa :D "puoltäys roskapussi" :D mutta mullekkin ne aiheuttaa samoja fiiliksiä!

  VastaaPoista
 9. Totaalisen ohi aiheen, mutta täälläkin J & S -pari :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...