torstai 8. joulukuuta 2011

Uaah. Uaah. Rawr.

Vaikka häihin on vielä vähän päälle 8 kuukautta, niin alkaa olla sellainen tunne että tiettyjä päätöksiä pitäisi alkaa tekee.

Numerolla 1 on tällä hetkellä kutsut.
Askarrellaanko itse? Teenkö photarilla kutsut? Tulostanko itse? Jos en, niin missä painossa? Vai tilattaisiinko vaan? Jos, niin mistä? Mitä juhlaohje/infoon laitetaan? Milloin kutsut lähetetään? Ja millaiset kutsut meiltä lähtevät?

Numerolla 2 on häämatka


Minne mentäisiin? Milloin mentäisiin? Jos heti häiden jälkeen, niin minne pääsee lähtemään Elokuussa? Missä on sadekaudet/talvi? Kuinka paljon se saisi maksaa? Millä mentäisiin? Ehkä risteilylle karibian merelle? Vai savannille katsomaan eläimiä?

Uah! ..Tiedän! On mullakin ongelmat, hah. Mutta nämä kaksi asiaa painavat tällähetkellä eniten mieltäni.

8 kommenttia:

 1. Moikka! Onnetar suosi sinua ja voitit Alphabet Bags Wedding Collection- kilpailussa! Laitatko maililla yhteystietosi osoitteeseen haahulluttelija@gmail.com, niin että saadaan palkinto lähtemään sinne päin! Ilmoita myös minkä kassin haluat palkinnoksi Wedding Collection- kokoelmasta :)

  VastaaPoista
 2. Voe vitsi!! En ikinä voita mitään! kuinka mahtia tää on :))

  VastaaPoista
 3. Pitääkö niitä kutsuja oikeasti jo suunnitella? Kääk. Me saatiin kyllä jo kuvat kutsuja varten kuvaajilta, mutta mitäs nyt? Tuntuu hirveän isolta ratkaisulta alkaa niitä jo nyt tekemään. Mitä jos mieli muuttuu? Ja ne infopaperit! Voi huokaus. Ja tuosta häämatkasta nyt en ala edes puhua. Jospa vaan katsoisi asioita sitten alkuvuodesta. :D

  VastaaPoista
 4. En mä vaan tiedä :D tuntuu vaan että kaikilla on jo edes jonkinlainen tuntuma siihen, että minkälaisten niitten kutsujen pitää olla :D Suurin kysymys onkin,että millon ne pitäis lähettää? :p

  Tuntuu että aika menee niin nopeesti ,ja tässä on paljon kaikkea muutakin menossa, että jossain vaiheessa tulee niiden kutsujen kanssa kiirus :/ huoh.

  VastaaPoista
 5. 2-3kk ennen on iha hyvä aika lähettää kutsut.ü Toi harmaa kutsu, jossa on pitsiä on MAGEE!

  VastaaPoista
 6. Kääk! Vasta 2-3kk ennen? Tuntuu hirmu myöhäseltä 0_o
  Joo, itsekkin tykkään todella paljon tuollaisesta pitsi kutsusta :)

  VastaaPoista
 7. Joo, tuntuu se mut mitä on noissa häissä tullu käytyä, ni kutsu on tullu aina jtn 3kk ennen :) Eli sulla hyvin aikaa viel suunnitella...onko mulle mitää ideoita?ü jotain vaaleanpunaista+maailaisromanttista?

  VastaaPoista
 8. Huh. Hyvä :) kutsu asiat saa jäädä myöhemmäksi.
  Jotain vaaleanpunaista + maalaisromanttista..hmm.. Haaste otettu vastaan. Katsotaan mitä löytyy :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...