perjantai 9. joulukuuta 2011

juodaan tappiin asti

..jos ei kuitenkaan.

Juomapuolta me ei olla hirveästi mietitty. Alkomahoolia tullaan kuitenkin hankkimaan, mutta... Normien bissejen,sidukoitten ja lonkkujen rinnalle pitäisi hankkia myös jotain hieman tujumpaa.
Boolia en halua. Varmaan siksi, koska mieleeni tulee ensimmäiseksi kuva jostain muovikulhosta mihin on kaadettu ties mitä ja muovikauha kelluu pinnalla (ei oo vaan mun juttu).


Ehdotinkin miehelleni, että jos tehtäis 'baari-pöytä'. Jonkinlaisiin pulloihin tai muihin kaatimeihin laitettaisiin erilaisia viinaksia ja toisiin limuja,mehuja yms. Pulloihin kiinnitettäis langalla tagi, missä lukisi mitä mikin pullo sisältää. Mies innostui tästä baari ideasta ja ehdotti jos laitettaisiin vielä esille joidenkin drinkkien teko-ohjeita. Jees. Tykkään.

Mutta onko kuinka riskii laittaa esille väkevät alkoholit? En ajattele, että vieraamme tulevat käyttäytymään kuin teinit (noh..ehkä jotkut..), mutta silti...

Onko ajatuksia kenelläkään, että kuinka huono/hyvä idea tää olis?


Boolimaljana voisivat ehkä toimia allaolevat;

p.s. jos olisi mahdollista, haluaisin lähettää TÄLLÄISET kutsut vieraille.. huoh.

2 kommenttia:

 1. Tosi hyvä idea mun mielestä! Vaikka riskinä siinä on, että ihmiset saattavat sitten lorautella vähän turhan tujuja paukkuja.. Ja drinkkien teko tollasessa tilanteessa saattaa olla tooosi sottasta puuhaa: jos on yhtään makeampaa juomaa tarjolla, niin kohta kaikki pullot sun muut on ihan tahmassa. Tiedän kokemuksesta, kun olen paljon tehnyt baarissa hommia: kaikki mitat ja välineet pitää saada heti jokaisen käytön jälkeen huuhdeltua, jottei ne jää tahmaan. Tämä siis vaan se kauhuscenario-osuus. Plus että tuo on kalliimpi idea kuin se booli, jossa kelluu se muovikauha ;)

  Onko sinulla ketään tuttua, joka voisi tulla mukaan sekottelemaan niitä paukkuja?

  VastaaPoista
 2. ai vitsi, ei tullut tuo tahma- asia edes mieleeni. Hmm... Pitää jotenkin hioa tuota baari ideaa. Kiitos tästä näkövinkkelistä! :)
  Ei mulla (meillä) kyllä ole ketään sellaista tuttua, joka voisi pyöräytellä drinkkejä.
  Voisin melkein katsastaa että paljon baarimikon 'vuokraus' maksaisi.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...