keskiviikko 14. joulukuuta 2011

mitenpäin mun tukka on

Löysin tieni taas Pinterestin ihmeelliseen maailmaan ja rupesin selailemaan taas erilaisia hiustyylejä. Olen alusta asti ollut sillä kannalla, että hiukseni tulevat olemaan kiinni... Mutta! Entä jos sittenkin laittaisin vain puolet hiuksista kiinni. Tätä asiaa pyörittelen jatkuvasti. Kokonaan kiinni tai sitten vain puoliksi. Aargh! Onneksi tässä on vielä aikaa pohtia ja miettiä.haluan noi hiukset!..ja nää!

ja nämä!!edit: Onko kenelläkään muuten tietoa/kokemusta hiustenpidennyksistä? Kannattaako ottaa vai ei? Jos kannattaa, niin minkälaiset? Kiitos :)

6 kommenttia:

 1. Upeita kampauksia! Mulla ei oo kampausongelmia, kun hovikampaaja ei paljon mun mielipiteitä kysele! :D Mutta koskaan en ole pettynyt tuloksiin, päinvastoin! Suosittelen todella lämpimästi Helsinki Hairdressersiä ja erityisesti Ramia!

  Vitsi kaikki tommoset huippuromanttiset messykiharat ja -kampaukset on kyllä munkin suosikkeja! :)

  VastaaPoista
 2. :DD sulla onkin sitten yksi päänvaiva vähemmän (haha,'päänvaiva' got it ;D ..huoh..oon niin humoristinen)

  VastaaPoista
 3. XD Hahahaaaa! Repesin! :D Yhtä _LOISTAVA_ huumorintaju siis molemmilla! :D

  VastaaPoista
 4. :DD hahahaa. Repeilen kans ääneen täällä :D

  VastaaPoista
 5. Vitsit kun ihania kampauksia! Itselleni ollaan hankkimassa kampaaja-kaason kanssa häitä varten sellaisen clip on -pidennykset, eli pinneillä kiinnitettävää lisätukkaa. Näin ihan vain siitä syystä, että oma hiukseni on luonnonkiharaa, enkä siis todellakaan ole valmis arkikäytössä taistelemaan erilaista hiuslaatua olevan pidennyshiuksen kanssa =D

  VastaaPoista
 6. ranteennauha: vitsi, alan olee hieman kateellinen. tuntuu että melkein kaikilla on joku läheinen/tuttava kampaajana, joka sitten tekee hääkampauksen.
  Tekeekö muuten sun kaaso sun/teidän kampaukset?
  Itselläni on tuollaiset clip on pidennykset, mutta oon niin käsi kaikkien hiusjuttujen kanssa, etten oikeen osaa niitä käyttää :p

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...