tiistai 29. toukokuuta 2012

Saisiko olla viiniä?

Jokin aika sitten pidettiin pienimuotoinen viininmaistelu tilaisuus. Mukana maiskuttelemassa oli omat vanhemmat, sulhon vanhemmat sekä minä ja sulho (du'h). Itse en tiedä viineistä oikestaan mitään (paitsi että valkonen on parempaa kun punanen) ja koska minä ja sulho oltiin viinit pöytään ostettu, niin Alkossa viinipullot valittiin oikeastaan vaan ulkonäön perusteella.

En myöskään ole monisanainen arvostelija, joten käytän tylysti hyväksi 'rage comic' hahmoja ilmentämään sisäiset tunteeni mitä koin viinejä maistellessani.

tämä oli kuin siideriä. Nam! (..vaikka en yleensä siideriä edes juo..hmm)Voittajaksi valkkareista nousi Paul Masson (vaikka se ei oma lemppari ollutkaan.. ei edes nro2.). Kuitenkin niin moni tykkäsi siitä (ja pullon ulkonäkö oli kiva) että se ehkä valittaan Meidän Valkkariksi.

Punkuista kumpikaan ei tehnyt mitään vaikutusta. Tätä vielä pohditaan.. Tarapacán punkku on kuulemma hyvä. Voi olla että valitaan se sitten.

7 kommenttia:

 1. Noista viineistä en osaa sanoa oikein mitään, kun en ole juuri noita maistanut. Tuota Paul Massonin valkkaria on kuitenkin kehuttu kaveripiirissä ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin ihan..no hyvää. Vaikka Gatao, 'kissa-viini', olikin parempaa :)

   Poista
 2. Mäkään noista tiä, mut jos tarttet punkkuvinkkejä ni mul ois pari hyvää! :) Ja oon kans ex-pelkkäävalkkariakiitos -tyttö! :D

  VastaaPoista
 3. XDDDDD Rage Comics <3 Mahtava arvostelu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rage Comicsit on parhautta <3! Kiitos :)

   Poista
 4. Ehkä paras viiniarvostelu johon mä oon törmänny! :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...