sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Lasipurkkeja

Onko kukaan kohdannut sellaista ongelmaa että kaaso/anoppi/oma äiti ei ymmärrä sun visiota hienoista pöytäkukka-asetelmista?
"Minkäslaiset kukat ajattelit laittaa pöytiin?"
"..Nooh.. Jotain valkosia varmaan..ehkä-"
"Ai ruusuja?"
"NO EI! Vaan jotain.. Noh, luonnonkukkia.."
"....Jaa"Hääblogien maailmassa on varmasti jokaikinen törmännyt lasipurkeissa oleviin kukkiin. Ei mitään liian mietittyä ja suunniteltua kimppua jokaiseen pöytään koristeeksi vaan joitain ihania luonnon kukkia rennosti purkeissa. Näin siis meille! En sano ettei floristin centerpiece 'kimput' olisi hienoja.. Se ei vaan sopisi mun meidän häihin.
"Millon/Miten sä koristelet ne purkit?"
"En mä varmaan koristele niitä ollenkaan"
"..Häh?"
"Noh.. Ehkä jotain pitsiä johonkin, en oikeen tiedä vielä"
"..Ookei"

Onkin siis hyvin hämmentävää yrittää selittää kaasolle/anopille/äitille että miten ne kukat niissä pöydissä pitäisi olla. Kun tuntuu että "kaikki muut" tietää näistä 'kukista lasipurkeissa'.täältä löytyi muuten helppo DIY ohje jos haluaa koristella lasipurkit pitsillä.
linkki

4 kommenttia:

 1. Harmillista. Mun mielestä purkit on kivoja. Mutta äsken juuri Ritva jotain 48-v. Neljissä häissä (joo, katsoin) valitti, kun sillä yhdellä morsiamella oli "jotain sinisellä nauhalla koristeltuja kurkkupurkkeja pöydissä". Sukupolvien välinen ero? Ritva(kaan) ei ole hääblogimaailmassa juuri seikkaillut? No, kai ne purkitkin olla epäonnistuneesti sijoiteltuja tai rumia. Mutta pidä ihmeessä kiinni omasta visiostasi! Ja näytä noi kaikkein hienoimmat purkkikuvat epäilijöille :)

  VastaaPoista
 2. Jep, sukupolvien välinen ero. Meillä oli myös alkuperäisenä suunnitelmana "kurkkupurkit". Nyt on maljakkoratkaisu vielä hakusessa, mutta edelleen purkeista tykkään. :)

  VastaaPoista
 3. Samoilla mennään meillä, keskelle pöytää tulee tosin isompi lasipurkki johon pionit, sivuille pienempiä lasipurkkeja ja niihin luonnonkukkia :) Mm pitsillä koristelin isot lasipurkit, tuli kivan näköiset! Mutta eivät välttämättä tosiaan tarvitse mitään.

  VastaaPoista
 4. Oletko jo perillä villa k:n uusista käänteistä. Nyt soitat sinne ja vaadit heti kertomaan mistä on kyse!!!! En viitsi itse täällä levitellä kun erikseen pyysivät ettei muut piirtele piruja seinille. T. Juomat jo ostettuna...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...