perjantai 4. marraskuuta 2011

ripset sanoo rips-räps

Päätin sitten ottaa ja kokeilla ripsienpidennystä. En postannut tänne visiitistäni hampaidenvalkaisuun, joten päätin tulla nyt kertomaan tästä kokemuksestani.
Kävin siis Kauniaisten Kauneuskeskus Fenixissä . Oli alkanut riittää se, että aina jossain vaiheessa päivää huomaan että ripsari on jättänyt jälkensä silmäluomiini (luomeni on suht raskaat).
Heti kun pääsin sisälle Fenixiin niin ovella mua vastassa oli ihanan söpö ja suloinen pieni toukka koira. (Joku pari kuukautinen buldoggi <3 ). Ai että olis tehny mieli napata se kainaloon ja lähtee niin nopeesti karkuun kun vaan pääsis. No mutta.. siis.. Kosmetologinani toiminut nainen (Karoliina?) oli todella mukava ja hänen kanssaan olikin kiva jutustella, kun makoilin siellä n.1,5h. Hän sanoi, että vaikka omat ripseni näyttävät hyvin vaatimattomilta (eli vaaleilta ja näkymättömiltä) on niitä kuitenkin aika paljon ja suht pitkätkin ovat. Eli pidennysripsiäkin tuli aika runsaasti.
Mulla ei ollut minkäänlaisia ennakkokäsityksiä ripsienpidentämisestä, joten lopputulos yllätti. Ajattelin että se on vain joku 'myyntipuhe' ettei ripsaria enään tarvitse käyttää ollenkaan. mutta eipä ollut.

Ja turhat löpinät loppuu tähän. Ennen-jälkeen kuvat, s'il vous plait. (sori huonosta kuvanlaadusta ja valaistuksesta. ei tee mulle eikä ripsille oikeutta)


Ite oon aikamoinen laiskimus kun kyse on meikkaamisesta, joten nää räpsyttimet on mulle vallan passelit.


Neljän viikon päästä on sitten huolto, kun ripsiä kuitenkin jonninverran aina tippuu.

3 kommenttia:

 1. Ohhoh, mitkä räpsyttimet! Itsekin ajattelin tällaiset jossain kohtaa hommata ennen häitä. Kätevää. :) Paljonko homma kustantaa?

  VastaaPoista
 2. :) jep. Näistä en luovu! Nää täyspidennykset maksoi 145e ja huollot tulee maksaa about 55e/kerta. Tyyristä mutta kannatan. no more mascara!

  VastaaPoista
 3. Aika pitkät räpsyt!=)Kelpaa räpytellä=)

  Mulle ei tule kuin irtotupsuja enkä missään nimessä haluaisi edes noita kiinteitä, Hirveesti näkee huonosti hoidettuja ja ylipitkiä ripsipidennyksiä joka puolella.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...