keskiviikko 30. marraskuuta 2011

blingbling

Sisälläni asuva pieni harakka on heränny, koska oon huomannu kattovani potentiaalisia vihkisormuksia enemmän ja enemmän.

Mulla on suunnilleen tällainen kihlasormus. Mutta valkokultaisena.

Eli kihlan kaveriksi pitäisi löytää joku toinen siro ja suloinen sormus.

Ei kuitenkaan näin:

lapas-vaara. tuntuu, että tuollainen jäisi aina lapasiin kiinni..

Mutta ehkä... :
tälläistä olen ajatellut hankkivani jo jonkin aikaa...mutta..


hmm

...eeiiih..?
Oman lempparin (/tyylin) valitseminen on kauheen hankalaa. Tai hankalaa siitä tuli vasta äsken kun luin Katan blogii ja näin heti ensimmäiseksi ehkä kauneimman sormuksen ikinä. Mistä tuollaisia oikein saa??
varastin kuvan Katan love love love blogista
 huoh <3

11 kommenttia:

 1. Tosi kauniita vaihtoehtoja olet miettynyt. Mun mielestä on hirmu tärkeää, että kihla- ja vihkisormukset sopivat hyvin yhteen, jos niitä aikoo yhdessä käyttää. Mulla tuli vihkisormuksen valinnan kanssa samantyylinen fiilis kuin hääpuvun kanssa, sellainen "tässä se on" -valaistuminen. :)

  VastaaPoista
 2. Sama juttu. Kävin ensin yksin katselemassa sormuksia ja jo silloin the sormus jäi mieleeni. Miehen kanssa mentiin sitten yhdessä katsomaan ja siellä se vielä odotti, täydellinen sormus. Sen vaan tietää kun se tulee vastaan.

  VastaaPoista
 3. ai vitsi :)) eli voin lukea rivien välistä ja sanoa että mullakin on toivoa löytää The sormus. Ja koska mun kihlasormus huusi mun nimeä, kun sen ekan kerran näin, niin uskon löytäväni itselleni sopivan vihkinkin :)
  Kiitos Varpunen ja Tanja. Teidän kommentien jälkeen on mukava lähtee etsimään sormusta :)

  VastaaPoista
 4. Aina kannattaa miettiä teettämistä. Saa juuri sellaisen kun haluaa. Ystäväni teetti sormukset Malmin korupajalla, ja niistä tuli upeat.

  VastaaPoista
 5. Kauniita sormuksia. :) Itselläni on muuten juuri tuollainen kihla, kuin tuossa ensimmäisessä kuvassa. Oma "The one ring" ei ole vielä tullut vastaan, mutta muutama malli on kyllä päässyt todella lähelle. Kyllä sen kai tietää... :)

  VastaaPoista
 6. Kata: ei oo kyllä tullut aikaisemmin mieleen itse teettää sormus.. Mutta nyt oon alkanut pohtia sitäkin vaihtoehtoa :)

  Anne: Joo, toivon meidän molempien puolesta että sen sitten tietää kun se oikea sormus tulee vastaan :)

  VastaaPoista
 7. Kivoja sormuksia! Tykkäsin varsinkin sormuksesta, joka oli tokassa kuvassa. Sopisi myös siron kihlasormuksesi kanssa. Eikä kannata pelätä lapas-vaaraa ;) Kyllä sitä oppii käyttämään...kai

  VastaaPoista
 8. Hiphei, mulla on todellinen pre-vihkisormus-stress-syndrome (saisko tästä saikkua?) kun kihla on niin nirso seuransa suhteen! Ja mullekin kaveri ehdotteli teettämistä, suositteli semmosta kun Aito Finland ja laitoinkin sinne jo kyselyä. Kyllähän se maksaa, mutta eipä kai noita valmissormuksiakaan ilmaseksi jaella.. :D

  Ja komppaa Juliettea ton lapasjutun suhteen! Luulin, että tommonen pystyblingisormus (kultaseppäliiton hyväksymä ilmaus ihan ehottomasti :D ) olis aina tukassa ja vaatteissa ja sukkiksissa ja lapasissa, mutta ei kuule mitään hätää! :) Hyvin oppii käyttämään ja toimii! Eli älä pelkää pystyblingejä!

  VastaaPoista
 9. Ite en oo vielä saanut tehdyksi sitä, että laittaisin kyselyä teetetystä sormuksesta :D pitäisi sekin tehdä tässä jossain vaiheessa.
  Ajattelin laittaa kyselyä Malmin korupajalle mut taidanpa myös vilkaista tuon Aito Finlandin :)

  haha, pystybling :D tuo mieleen jonkinlaisen koirarodun.

  VastaaPoista
 10. Hehe, joo, pystybling on semmonen käsilaukkudogi, joka koristellaan kaikenmaailman swarowskipannoilla parishiltontyyliin! :D

  Kerro sitte Malmin hintoja, muakin vähän kiinnostais ehkä. Mutta miks kyselisin ite kun voin laiskailla ja ootella sun raporttia?! :P

  VastaaPoista
 11. Saat jonkin aikaa viel odotella :DD avasin eilen ne sivut, katoin niitten sähköpostiosotteen ja... noh, enempää en oo vielä saanu aikaa :D kuinka yllättävää :D
  Mä ilmottelen kun oon saanu tehtyy jotain sen asian eteen ;D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...