sunnuntai 20. marraskuuta 2011

-8kk & 28pv

En sitten taaskaan päässyt tänne tuulettamaan että enään on -9kk häihin. Noh.. Katotaan ensikuun puolella jos tajuaisin tulla :)

Nyt on jäänyt häiden suunnittelut vähemmälle. Edelleen luen monia hääblogeja ja etsin insipaarioita mutta silti en oo saanut mitään oikeastaan tehtyä.

Parisen viikkoa sitten käytiin 'katsastamassa' meidän (toivottavasti) tuleva pappimme. Äitini on töissä seurakunnalla ja ehdotti tuntemaansa pappia. Ja niin siinä kävi, että kävimme yksi sunnuntai äitini työpaikan kappelissa kuuntelemassa messua. Pappi oli hyvin mukavan oloinen ja hauska. Pitääkin sopia joku päivä kunnon tapaaminen tämän papin kanssa. Toivottavasti hän olisi valmis vihkimään meidät, vaikka vihkitilaisuutta ei kirkossa tulla viettämäänkään.

Käytiin vanhempieni sekä avokin perheen kanssa isänpäivälounalla meidän juhlapaikalla, Villa K:ssa. Oli kiva nähdä miltä kyseinen paikka näytti 'juhlakunnossa'. Paikalla oli syömäreitä 80+ henkilöä ja oli kiva huomata että tilaan mahtui helposti yli 80 ihmistä eikä buffaankaan ollut missään vaiheessa suurta jonoa. Ruokakin oli ihanaa ja oli helpottavaa huomata että siellä osataan oikeasti tehdä hyvää safkaa. Yksi jännitys elementti pois listalta.
Tuli myös paikanpäällä päätettyä ettei meille tule häihin omaa pöytää (mulle ja sulholle). Anoppi ja äitini jaksoivat keskustella asiasta ja ilmaisivat mielipiteensä lujasti että "kyllä pitää olla isompi pöytä, missä sitten istuu kaikki läheiset. Ei tarvii vain kahdestaan istua jossain." En ajatellutkaan että meille tulisi kahden hengen pöytää vaan isompi missä olisi sitten hääseurue (me, kaasot ja bm:t), mutta tuntui kuitenkin pahalta koska multa he eivät kysyneet mielipidettä, sanoivat vaan että Näin se pitää olla! Tällähetkellä päässäni on kuva koko juhlapaikan poikki menevästä piiiitkästä pöydästä jossa istuu me, kaasot (3), bm:t (3), vanhempani, sulhon vanhemmat ja siskot + toisen poikaystävä. Eli yhteensä 15 henkeä. Woohoo. Katotaan että miten tässä käy.


Miten te olette tehneet/ajatelleet tehdä näiden istumispaikkojen kanssa? Jos morsiusparilla Ei ole kahden hengen pöytää, niin ketkä ovat/tulevat istumaan hääparin kanssa?

Ainiin, ja tervetuloa uudet lukijani <3 ja morojens kaikille vanhoillekkin <3

4 kommenttia:

 1. Itsekin olen huomannut, että jos joku alkaa neuvomaan jossain hääasioissa, otan itseeni aika rankasti...Pitää vaan yrittää luovia, sillä haluan että muutkin tuntevat että heidän apuaan ja mielpiteitään tarvitaan ;)

  Tällä hetkellä meillä on ajatus että istumme kahden hengen pöydässä, mutta kuitenkin lähellä perheidemme pöytää, emme keskellä salia "eristyksissä".

  VastaaPoista
 2. Samoin haluan, että lähimmäiset tuntevat itsensä tarpeellisiksi mutta se , että tullaan sanomaan et miten asiat pitää tehdä niin silloin otan itteeni. :/

  mullakin oli ensin ajatuksena, että istuttaisiin kahdestaan.. En sitten tiedä että miten päädyin tähän isompaan pöytä valintaan. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on tullut itsekin kuultua vahvoja mielipiteitä viimeksi tänään ja juu, otan itseeni, hermostun ja loukkaannun. Sitten koetan vaan muistutella, että itsepä häämme järjestämme. :)

  Meillä on juhlapaikalla paljon pitkiä pöytiä, joten istumajärjestyksen vääntämisestä tulee hankalaa. Meillä on tavallaan kahdenhengen pöytä yhden pitkän pöydän päässä, eli siihen lähimmäksi tulevat istumaan kaaso/bestman, vanhemmat ja sitten siirrytään varmaan isovanhempiin. Muut koetetaan sijoittaa parhaan kykymme mukaan.

  VastaaPoista
 4. Anne: näinhän se on :) kiva kuulla että muillakin on samoja 'ongelmia' :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...