lauantai 14. heinäkuuta 2012

Miestä viedään

Sain vähän päälle viikko sitten viestin, missä kerrottiin että tänään tulee olemaan Sulhon polttarit. Illalla ninjamaisesti keräilin miehen romppeita reppuun ja tänään aamulla heräsin, ninjamaisesti jälleen, 4 minuuttia ennen herätyskelloa. Sitten mentiin koiran kanssa tarkastamaan, että ulko-ovi on varmasti auki niin että polttariseuruelaiset pääsevät Sulhoa herättämään. Kolme pirteää kaveria tulikin sitten ulkona vastaan ja lähtivät aamiaiskamppeineen meille päin.
Kun päästiin koiran kanssa takas sisälle, olivat pojat jo ehtineet syödä ja valmistelivat lähtöä. Sulholle repästiin upea t-paita bestmanin repusta sekä asuun kuuluva peruukki.


T-paitaan kirjoitettu "Aziz" ja afro-peruukki antoivat mulle ainakin sellaisen kuvan että jotain paintballin tapaista ollaan menossa harrastamaan (kuka muu on nähnyt Kummelin "aziz" terroristit?:D Sulho itse tykkää Kummelista ja näistä terroristi-sketseistä, joten oli kiva nähdä että polttariporukka on miettiny et mistä sulho tykkää) .

Sulho oli kyl niin intopinkeetä että! Hän onkin jännittäny polttareitaan jo jonkin aikaa ("Ei mua ne häät jännitä vaan ne polttarit!") ja näkihän sulho jopa polttari"painajaisia" :D

Itse joudun vainoharhaisena miettimään vielä että koska mua viedään. (Voin myöntää että olen tänään käynyt ikkunassa pari/kolme kertaa koska oon kuullu 'epämääräisiä' ääniä..huoh. Eikä kello ole edes vielä 9.00)

2 kommenttia:

 1. Hihiii, mies lienee huikeessa kunnossa tänään! :D Vietiinkö suakin? Thoudali ymmärrän ton vainoharhaisuuden, itelki rupee oleen vkloput vähäs ni johan tässä tulkitsee kaikkea ku mikäki ööluokan sherlokki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli aika väsyny mies. Varsinkin kun heräsi klo 7 ja kotiin kömpi joskus 5.30 aamulla :D
   Mua ei tullu kukaan hakemaan :( ehkä ens viikonloppuna.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...