sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Tehtyä ja tekemätöntä

Nyt on blogin päivittäminen jäänyt vähemmälle, kun kouluhommat on alkanut painaa päälle. Mutta khyllä thämä thästä.

Enään on alle 4 kuukautta häihin. Ja mitä olemme saaneet tehtyä nyt lähiaikoina?

Saimme laitettua postiin 45 kutsua (loput kutsut, n.10kpl, annamme vieraille face-to-face) . Kutsut laitettiin jo nyt menemään, kun meille on tullut kaasojen, BM:n ja vanhempiemme kautta kyselyitä että milloin se hääpäivä nyt olikaan. Eilen ensimmäinen vieras soittikin sulholle ja kertoi, ettei pääse vaimonsa kanssa häihimme kun heidän esikoisensa syntyy elokuun alussa.

Perjantaina kävin varaamassa meille papin. Äitini työskentelee seurakunnalla ja häneltä sainkin sisäpiirin tietoa papeista, eli kuka on mukava ja kuka ei ja ketä ei ainakaan kannata varata papiksi.Perjantaina bongasin kaasoni kanssa myös meille kivan booli-astian, mikä oli pakko hankkia samantien (tästä astiasta kirjottelen myöhemmin kuvien kanssa enemmän). Löydettiin myös tuleviin huiskutus-keppeihin tarvittavat kepit. Ensi viikolla on taas luvassa askartelua.

Kävin myös ostamasta Ikeasta aikaisemmin mainitsemani "aurinkoenergia-lamput" (ne valkoiset,pienemmät. Näistäkin enemmän myöhemmin). Ne (lamput) tullaan varmaan näkemään meidän häissäkin.

Eilen käytiin katselemassa sulholle mahdollisia pukuja. Ei oikein löytynyt mitään sellaista pukua mikä olisi ollut 'se oikea'.


Viikko sitten kävimme Villa K:ssa hääruokia maistelemassa. Mukana oli kaaso ja BM. Petyin kyllä tarjolla oleviin ruokiin, mikään ruoka ei ollut sellainen että "tätä on PAKKO saada meidän häihin". Eikä kaikkia mahdollisia ruokia ollut edes tarjolla. Lämpimistä ruoista ei mikään napannu ja olisin halunnut maistella kala-ruokia enemmän.

Hääkuvaajamme vaihtui. Sulhon siskon poikaystävä tunsi yhden hääkuvaajan ja tykästyimme tämän kuviin. Saimme häneltä 'kaveri-tarjouksen', mistä emme voineet kieltäytyä ;)Hmm.. Kyllähän me ollaankin keretty tekemään jo vaikka mitä.

kuvat. pinterest.

4 kommenttia:

 1. Kiva kun kävit päivittämässä! Mahtavaa kun löysitte kuvaajan kaverialella :) Tutut ja tutun tutut kannattaa kyllä aina näin häiden kynnyksellä käydä läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan totta. Tiedä ketä kaikkia tutut oikeen tuntevatkaan :)

   Poista
 2. Voi kauhistus. Meillä ei edelleenkään ole kutsut valmiina! Äää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. elä panikoi :D mä oon aika aikasessa ite :) Halusin vaan päästä eroon jo niistä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...