maanantai 23. huhtikuuta 2012

Hääkutsut osa II

Koska suurin osa meidän kutsuista on jo lähtenyt maailmalle, niin uskallan kertoa niistä vähän enemmän.

Lähdettiin kaaso K:n kanssa Sinelliin yksi kaunis päivä ja tavoitteena oli ostaa hääkutsun protoa varten tarvikkeet. Mitään suurempaa visiota kutsuista ei ollut. Kunhan haahuiltiin ympäriinsä ja ihmeteltiin. Sen kuitenkin tiesin, että halusin tehdä yksiosaiset kutsut ja hääinfo tehdään erilliselle paperille. Kutsu ja info sitten yhdistetään toisiinsa jollakin naruntapaisella. Näin selkeästi taisin ilmaista haluni kaasollenikin, koska hänen vastauksensa olikin jotain tyyliin "..just".
Kuitenkin löydettiin yllättävän nopeasti hyvät värit kutsuihin. Päätettiin että kutsusta tulee hienompi jos siinä on kahta eriväristä kartonkia/paperia/pahvia. Ja koska löydettiin ihana kulmalävistäjä, niin sitähän pääsee sitten hyvin käyttämään jos on kahta paperia. Lopulta päästiin lähtemään Sinellistä pois, kassi täynnä askartelu-hässäkkää.
Meillä sitten ihmeteltiin aikamme, että mitäs nyt tehdään. Ja nopeasti päätettiinkin että minkälaiset niistä tulee. Mä olin tehnyt aikaisemmin koneella kaikki tekstit joten niitä vaan tulosteltiin ja leikkaa-liimaa-projekti alkoi.
Kutsujen koko olisi kannattanut tupla-tripla-tsekata, koska me päätettiin kutsujemme koosta silleen että "Tää pituus vois olla vaikka tän ja tän verran ja sitten leveys ois vaikka näin paljon". Jos emme olisi olleet niin urpoja, olisimme hankkineet samalla Sinellin reissulla kivat kuoret ja näiden kuorien kokojen mukaan tehneet kutsut. Nyt kun kävi niin, että kun tuli kuorien oston aika ,ei niitä meinannut löytyä. Kutsumme olivat liian pitkät JA liian leveät kaikkiin ihaniin kuoriin.

Mun mielipiteeni näistä kutsuista meni aikamoista vuoristorataa. Eka rakastin, sitten vihasin, sitten tykkäsin ja lopulta kun tuli kutsujen lähettämisen aika mielipiteeni oli "No onhan nää aika kivat". Ja onhan ne.
tässä kuvassa kutsujen värit ovat lähestulkoon samat kuin oikeasti..

Kutsut ja hääinfot niputettiin yhteen (erilaisilla) pitsinauhoilla.
..Voi olla että oikea kirjoitustapa tuossa kellonajassa on "klo 15.00", mutta itse tykkäsin "klo 15:00". Yksi piste sinne tai tänne :)
Kuoriksi valitsimme valkoisen kuoren sijaan kellertävän kuoren. Se valkoinen kuori kun oli.. noh, liian valkoinen.

Yksi syistä miksi lähetimme kutsut jo nyt, oli se etten olisi pystynyt katselemaan näitä kutsuja enään kauempaa. Pelkäsin että mieleni muuttuu pysyvästi, enkä haluakkaan enään lähettää noita. Nyt on huojentunut fiilis. Onneksi sain ne pois käsistäni. 

17 kommenttia:

 1. Todella kauniit kutsut. Etenkin tuo pitsinauha kiinnitys on viehättävä! Joskus sitä on itse vaan niin turhan kriittinen omiin aikaansaannoksiinsa.

  VastaaPoista
 2. No ne todellakin on enemmän kuin aika kivat! Ihanat!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kortit, tuo pitsikoriste on kiva lisäys.

  Terv. www.pekujamigu2012.vuodatus.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman pitsiä ei ne olisi ollutkaan yhtä kivat:)

   Poista
 4. Aivan ihanathan ne on!! Tykkään!! Mä olen niin heikkona kaikkiin pitsijuttuihin nykyään :) Ihana tunne oli itselläkin kun kutsut sai lähtemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep.Nyt oon saanut vierailta sellaisia kommentteja että "vihdoinkin ne kutsut tuli" eli ei turhan aikasin lähetetty kuitenkaan:) Ja kiitos!:)

   Poista
 5. Kauniit kutsut, lieneekö edes tarpeen mainita kuinka paljon tykkään tuosta pitsistä? :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat kortit, tykkään kaikesta siinä!

  VastaaPoista
 7. Näähän on tosi nätit ja romanttiset! Aivan turhaan olet vuoristoradassa ajellut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta.. Eikä se vuoristorata kyyti edes ollut kummosta. En suosittele ;) :D

   Poista
 8. Voi ei... Teillä on joku kuukausi meidän jälkeen häät ja kutsut jo menneet! Nyt noi valmiit kutsut kuorissaan tuijottaa mua vielä äkäsemmin joka päivä tuolta pöydältä :)

  Tosin kaikki kyllä tietää jo päivän... Paineet kasautuu.

  VastaaPoista
 9. Kauniit kutsut. :) Jep jep, itselläkin on suurin osa kutsuista tuossa jo valmiina kuorineen ja postimerkkeineen ja ensimmäisten olisi tarkoitus lähteä pian matkaan. Itse taas postitan ajoissa siitä syystä, etten jaksa enää kuunnella kenenkään napinaa vieraslistasta. Sitten on turha itkeä kun kutsut on postissa! Niin! (Ai mikä stressi... :D)

  VastaaPoista
 10. Aivan super ihanat kutsut!! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...