tiistai 14. elokuuta 2012

Stop the motherfucking clocks!

Pientä jännitystä alkaa olemaan ilmassa. Painajaisiakin tuli viime yönä katseltua.

Viimeisiä hetkiä viedään kaikessa. Vielä kun saisi kyltteihin maalia ja vieraitten lahjapussukat näperreltyä niin voisin sanoa että kaik' on tehtynnä. Ainakin askartelun ja muun näpertelyn osalta.
Kun saisin voimia ruveta pakkaamaan häämatkaa varten. Ja hääyötä varten. Ja kaasojen kanssa tulen nukkumaan häitä edeltävän yön myös hotellissa, joten kai sitäkin varten pitäisi pakata.

..yllättävää, että tuntuu siltä kun aika ei riittäisi. Varsinkin kun kaiken piti olla valmiina jo eilen!Tällähetkellä stressitasoani nostaa se tieto, että uusi kynsistudio on löydettävä, Pronto! Tuli tekstiviesti tälle päivälle varaamaltani kynsiteknikolta että hän on sairas. Shit. Äkkiä olisi siis löydettävä joku paikka missä olisi vapaita aikoja.


Mun oli tarkotus pitää häitä edeltävä viikko "relaxoitumis-viikkona". Olis pitäny arvata ettei tässä hirveesti lepäillä.

Yritän kuitenkin olla liikaa stressaamatta ja nauttia tästä ajasta.


6 kommenttia:

 1. Mulle on jäänyt epäselväksi, että miten tästä ajasta voi nauttia? Olla siis virne naamalla, kun näprää näpräämistään nauhojen kanssa, vai silloin kun aloittaa kamojen roudaamisen juhlapaikalle? Vai jossain siellä välissä, kun yrittää tasapainotella työn ja "huvin" eli hääasioiden kanssa?

  Näköjään en ole virittäytynyt vielä oikealle taajuudelle :D

  VastaaPoista
 2. haha :D En mäkään oikein tiedä että miten tästä voisi nauttia, mutta on ainakin yritettävä :D
  Kaikkien jo-rouviintuneiden vinkithän morsiammille on se "Muista nauttia siitä ajasta ennen häitä". Pffht! Tää on osa jotain suurta huijausta tää "yritä nauttia" lässytys ;D

  VastaaPoista
 3. Oi, koita jaksaa! Mä olen kehittänyt itselleni häävikolle mm. tiedotustilaisuuden järjestämisen töissä sekä silloin torstaina visiitin puhumaan tutkimuspäiville, eli joo, saa kutsua idiootiksi :D Taidan sitä paitsi väkertää noita hemmetin paperikoristeitani niin pitkään, että kaikki muu jää tekemättä ja miettimättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii :D Toivottavasti saat hoidettua kaikki hääjutut ennen hääviikkoa. Nimittäin näin torstaina on vittumaista väkertää viimeset askartelut :p

   Poista
 4. I feel you. Meillä on kans vielä hommaa jäljellä, mutta eniten stressaa mun selkä, jonka olen (ironista kyllä) stressin takia saanut ihan jumiin. Kauheesti troppia naamaan, venyttelen aina kun ehdin ja joku yrittää aina välillä hieroa mua. Huhhuh! Aion kyllä olla pelikunnossa lauantaina. Piste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kamalaa :( Mä pelkään sitä että mulle iskee joku jännitys/stressi migreeni sitten lauantaina. Pitää varata pieni apteekki mukaan :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...