maanantai 20. elokuuta 2012

Rouva

Nyt sitä ollaan niin rouvaa että..


Tuun kertomaan hääpäivästämme enemmän parin viikon päästä. Parin tunnin päästä on lähtö Balille. YAY!

Onnea muille 18.8 rouviintuneille <3

torstai 16. elokuuta 2012

meidän hääkyltit

"Mä voin tehdä ne hääkyltit bestmannien kans" Hän sanoi. "Näytät vain esimerkkikuvan että minkälaiset niin semmoset tehään."
Ok. Kuulosti mukavalta. Pyysin että hääkylttimme tulisivat olemaan puunvärisiä ja siihen sitten maalattaisiin valkoisella jokin teksti.
Vähän tähän tyyliin:


Tämännäköisiä kylttejä sitten pääsin hakemaan kotiin:

Öhh... Joo. Sulho olikin ottanut päätökset omaan hyppysiinsä ja bestmanin luona päättänyt että mustat niitten pitää olla. (ja sitten joku kehtaa ihmetellä että mikä mua stressaa?)
Valkosella maalilla pääsin kuitenkin kyltit koristelemaan. Hieman synkäthän niistä tuli mutta ei voi mitään. Sulho oli sen verran tyytyväinen ja ylpeä noista kylteistä etten raaskinut alkaa motkottamaan niiden väristä.
Eikä niitä varmaan kukaan edes kauhean tarkkaan katso. Koska niillä on niin kiire tulla meidän häihin... JOTKA ON YLIHUOMENNA!! ÄÄÄÄÄK!!

tiistai 14. elokuuta 2012

Stop the motherfucking clocks!

Pientä jännitystä alkaa olemaan ilmassa. Painajaisiakin tuli viime yönä katseltua.

Viimeisiä hetkiä viedään kaikessa. Vielä kun saisi kyltteihin maalia ja vieraitten lahjapussukat näperreltyä niin voisin sanoa että kaik' on tehtynnä. Ainakin askartelun ja muun näpertelyn osalta.
Kun saisin voimia ruveta pakkaamaan häämatkaa varten. Ja hääyötä varten. Ja kaasojen kanssa tulen nukkumaan häitä edeltävän yön myös hotellissa, joten kai sitäkin varten pitäisi pakata.

..yllättävää, että tuntuu siltä kun aika ei riittäisi. Varsinkin kun kaiken piti olla valmiina jo eilen!



Tällähetkellä stressitasoani nostaa se tieto, että uusi kynsistudio on löydettävä, Pronto! Tuli tekstiviesti tälle päivälle varaamaltani kynsiteknikolta että hän on sairas. Shit. Äkkiä olisi siis löydettävä joku paikka missä olisi vapaita aikoja.


Mun oli tarkotus pitää häitä edeltävä viikko "relaxoitumis-viikkona". Olis pitäny arvata ettei tässä hirveesti lepäillä.

Yritän kuitenkin olla liikaa stressaamatta ja nauttia tästä ajasta.


tiistai 7. elokuuta 2012

Natalie Portman

Ihanainen Natalie Portman sai Benjaminsa <3 Natalielta odotinkin jotain tälläistä hippi/boheemi häälookkia <3
parempia kuvia odotellessa...



Bongasin myös netin syövereistä tämän Natalien (kihla?)sormuksen
Kelpais mullekkin!

keskiviikko 1. elokuuta 2012

etana etana näytä sarvesi..

Enhän mä ole ainut joka katsoo päivittäin sääennusteita? :P


Tällähetkellä ennuste lupaa aurinkoa hääpäiväksi... Vähän aikaa sitten tosin peloteltiin sadepilvellä ja tätä ennen ilmotettiin päivän olevan pilvinen..

Ehkä parin viikon päästä toi ennuste on hieman enemmän paikkaansa pitävän. Se ei silti meinaa sitä etten mä kävis päivittäin katsommassa noita ennusteita ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...