tiistai 29. toukokuuta 2012

Saisiko olla viiniä?

Jokin aika sitten pidettiin pienimuotoinen viininmaistelu tilaisuus. Mukana maiskuttelemassa oli omat vanhemmat, sulhon vanhemmat sekä minä ja sulho (du'h). Itse en tiedä viineistä oikestaan mitään (paitsi että valkonen on parempaa kun punanen) ja koska minä ja sulho oltiin viinit pöytään ostettu, niin Alkossa viinipullot valittiin oikeastaan vaan ulkonäön perusteella.

En myöskään ole monisanainen arvostelija, joten käytän tylysti hyväksi 'rage comic' hahmoja ilmentämään sisäiset tunteeni mitä koin viinejä maistellessani.

tämä oli kuin siideriä. Nam! (..vaikka en yleensä siideriä edes juo..hmm)







Voittajaksi valkkareista nousi Paul Masson (vaikka se ei oma lemppari ollutkaan.. ei edes nro2.). Kuitenkin niin moni tykkäsi siitä (ja pullon ulkonäkö oli kiva) että se ehkä valittaan Meidän Valkkariksi.

Punkuista kumpikaan ei tehnyt mitään vaikutusta. Tätä vielä pohditaan.. Tarapacán punkku on kuulemma hyvä. Voi olla että valitaan se sitten.

maanantai 28. toukokuuta 2012

Häämatka

Nyt on lennot varattu ja häämatkan suunnitteleminen (vihdoinkin) aloitettu! Tavoitteena on nähdä tällaisia maisemia. Matkalle lähetään heti häiden jälkeisenä maanantaina.





torstai 24. toukokuuta 2012

Hääilta Kluuvissa



" Tänään meillä on ilo kutsua sinut viettämään morsianten (ja morsiusneitojen) iltaa Kluuvin French Connectionin liikeeseen keskiviikkona 30.5. klo 18.00–20.00. Varaa paikkasi pian - ne menevät nopeasti!

Jos tarvitset inspiraatiota, ideoita ja neuvoja epätavanomaiseen morsius-muotiin, hää-stailaukseen, hius- ja meikkivinkkejä - tämä on sinun iltasi! Tutustu French Connectionin juhlavaan kesämuotiin hää- ja morsiusmekoissa, kuule tämän vuoden hääpukeutusmistrendeistä ja nautia ihania jälkiruokia samalla. Saa henkilökohtaisia meikki- ja hiusstailausvinkkejä Hair & Face Stockholmilta ja säästä häälokissa heidän tarjouksillaan. Inglot tarjoaa myös ilmaisen häämeikki-konsultaation ja testimeikin tuotteillaan.

Ja niin, me olemme mukana myös! Annamme henkilökohtaisia vinkkejä, ideoita ja neuvoja häästailauksesi suunnitteluun ja voit ottaa kuvan photoboothissamme! Mutta mikä parasta, kaikki osallistujat saavat mahtavan alennuksen stailatuista hääpotreteista, boudoir  / huomenlahja -kuvauksista, photobootheista ja jopa kokonaisista häästailauksista (sisältäen kukkien suunnittelun & teon, juhlapaikan stailauksen & hääkoordinaatioapua).

Varataksesi paikkasi:
Lähetä emailia osoitteeseen heylook@heylook.fi ja kerro meille oletko morsian/sulhanen vai morsiusneito.

Huomaathan, että varaamme paikat ensin morsiammille/ sulhasille ja morsiusneidoille. Mikäli tyhjiä paikkoja jää varataan ne kenelle tahansa.

Tervetuloa! "

perjantai 18. toukokuuta 2012

- 3 kuukautta

Ihan alkuun on sanottava että Wau! Tosi moni on tsempannu tossa meidän hääpaikka/a-luvat asiassa mua! Kiitos tuhannesti kaikki ihanat kommentoijat <3 Ja samalla kiitän uusia (ja tietty vanhoja) lukijoitani, teitä kun on tullut lisää <3 ihanaa. Lupaan pistää oman arvonnan pystyyn tässä lähiaikoina kiitokseksi kaikesta tuesta :)


Enään kolme kuukautta häihin! Kuinka nopeasti aika voi mennäkkään!? Samalla kun mä ajattelen et "3kk häihin" niin pieni ääni mielessä sanoo myös "ja kolmen kuukauden päästä kesä alkaa olla ohi" surullinen ajatus :(
Täten lupaan siis itselleni, että en stressaa seuraavien 3:n kuukauden aikana yhtään vaan nautin kesästä ja viimeisistä hääsuunnittelu-kuukausista!
Nyt onkin aika katsoa, että mitä on vielä tekemättä.

To Do
- huiskutuskepit (n.20 (?) keppiä jo tehty..woop)
- lisää lasipurkkeja!
- Sulhasen puku ja bm:ien kravatit
- Kaasojen puvut ja kengät
- Pitsihepenet ym hääpuvun alle
- Hääkorut ja "panta"
- Häämusiikit!
- Missä kuvaus jos sataa? (Sateenvarjot)
- Esteidentutkinta !
- Photobooth tavarat
- Vieraskirja? (Minkälainen,hähhäh?)
- Sormusten kaiverrukset
- Menu ja Ohjelma lappusten teko
- Morsiamen laukku
- Kaikki mahdolliset palaverit
- Huomenlahja
- Opasteet tien reunaan?(tarviiko?)
- Hääauton koristeet
- Pöytä/Istumajärjestyksen teko
- Täydellisten kaitaliinojen etsintä...

Hmm.. Eiköhän siinä oo jo jonkinverran tekemistä.. Varmasti unohdin jotain.. oh well..

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Aurinkoprinsessa arpoo

Kääk. Ennenkuin unohdan tässä kaiken tohinan keskellä niin...

Aurinkoprinsessan arvonnassa voi voittaa itselleen 200€ lahjakortin Angelica Bridesin -morsiuspukukauppaan!!

Sinne siis kaikki osallistumaan!

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Juhlapaikka aiheuttaa päänsärkyä

Vain hieman yli vuosi sitten huokaistiin helpotuksesta; Nyt meillä on juhlapaikka varattu.
Tammikuussa 2011 varasimme Salmi Salin juhlapaikaksemme mutta erinäisistä syistä johtuen peruimme varauksen. Uuden juhlapaikan etsintä raastoi hermoja, mutta lopulta onnistuimme löytämään sopivan paikan. Kriteereinä oli se että vieraat voivat syödä yhtenäisessä tilassa, sisällä (eri tilassa kuin ruokailu) mahtuisi hoitamaan vihkimisen ja juhlapaikalle saa tuoda omat juomat. Check,check and check! Täydellistä. Villa K sijaitsi vielä hyvällä paikalla joten olimme enemmän kuin tyytyväisiä.

Helmikuussa 2012 sain kuulla paskamaisia huhuja.. Villa K olisi hankkimassa anniskeluluvat. Tästä uutisesta suivaantuneena otin yhteyttä Villa K:hon ja kysyin että mitä tämä tälläinen nyt on. Meille sanottiin kahdelta eri taholta että anniskeluluvat eivät koske meitä. Meillä tulee olemaan yksityisjuhlat ja saamme edelleen tuoda omat juomat. Hyvä!


Kävin vanhempieni kanssa perjantaina extempore lounaalla Villa K:ssa ja paikan omistavan järjestön puheenjohtaja oli paikalla ja halusi jutella kanssamme kun hän tiesi että meillä on häät tulossa..Nyt sitten saimme tietää, että heillä on nyt luvat kunnossa ja että omia juomia ei voi tuoda. Mutta heidän kautta voi hankkia mitä tahansa juomia me vain haluamme.. kysyimme nähtäväksi jonkinlaisen viinilistan hintoineen, mutta heillä ei sellaisia listoja ole? WTF?
Lopuksi tämä rouva pyysi, että tästä tiedosta ei sanottaisi mitään sosiaalisessa mediassa koska he itse haluavat olla yhteydessä asiakkaisiinsa... Just joo.

Missähän vaiheessa meihin oltaisiin oltu yhteydessä jos emme olisi menneet juuri tuolloin Villa K:hon... Koska jollekkin hääparille oli ilmoitettu vain kahta viikkoa ennen häitä, että omia juomia on sitten turha tuoda.!


Vituttaa hyvinkin raskaasti.

Jos kutsut eivät olisi jo lähetetty (Dammit!!) niin vaihtaisin juhlapaikkaa.

Jos joku joka lukee nyt tätä tekstiä, etsii Espoo- arealta häiden juhlapaikkaa niin kierrä Villa K kaukaa.


Osaako kukaan sanoa, että kuinka laillista tämä heidän toiminta oikein on? Vai onko laillista ollenkaan ruveta sääntöjä muuttelemaan?

maanantai 7. toukokuuta 2012

Kilpailu BLACK.bling.WHITE -blogissa!!


BLACK.bling.WHITE blogissa voi voittaa kuvauksen & kuvauskäsittelyn leffatyyliin! Klikkaa siis itsesi Tanjan blogiin ja ilmottaudu mukaan kilpailuun.

lauantai 5. toukokuuta 2012

Tukka kuntoon

"Näillä ohjeilla myös sinä voit saada tukkasi ojennukseen"




 Hauskaa lauantaita kaikille :)
kuvat pinterest.

perjantai 4. toukokuuta 2012

raskaus & häät

"Mä en ainakaan haluis olla raskaana omissa häissä" Näin taisin sanoa kaasolleni, kun mietittiin että kuka meidät (hääparin) kuskaa illalla hääpaikalta hotellille. "Ehkä joku on raskaana sillon.. Se vois viedä,hehheh".
Mutta mitä jos.. Mitä jos Sä olisitkin omissa häissäsi raskaana.. Mitäs sitten?


Jos ette olisi vielä lähettäneet kutsuja ja huomaisitkin olevasi paksuna... Siirtäisittekö häitänne? Jos huomaat että upea Maggie Sotterosi ei mahdukkaan enään päällesi, kuinka pahalta tuntuisi hankkia täysin uusi hääpuku? Vai lähtisitkö uudella innolla hankkimaan toista elämäsi hääpukua?

Itseäni ärsyttäisi puvun vaihtoa enemmän se tieto, etten olekkaan elämäni parhaimmassa kunnossa hääpäivänäni. Kropan eteen olisi tehty hirveästi työtä ja sitten huomaakin että se kaikki olisikin ollut "turhaa"..
Vai mitä mieltä Te olisitte? Mikä aiheuttaisi ärsytystä eniten? Vai eikö mikään?


Toinen ärsytyksen aihe olisi varmaan Polttarit. Siis se ei haittaisi ettei alkoholia voisi nauttia, vaan se että haluaisin mennä ja tehdä kauheasti kaikkea jännää omissa polttareissani.
En tiedä raskaudesta oikeastaan mitään, mutta ainakin Paksuna-leffassa sanottiin (ja kuka nyt ei uskoisi mitä Hollywood-leffoissa sanotaan) ettei raskaana olessa saisi hyppiä trampoliinilla. Oikeesti? Eli kaikki toiveeni huimapäisistä polttareista voisi sen siliän tien huuhdella alas pöntöstä (jep..näköjään trampoliini lasketaan mukaan 'huimapäisiin tekoihin' haha). Mutta ymmärrätte varmasti mitä ajan takaa :)



Mitä mieltä Te olette tästä aiheesta? Mielipiteitä? Kokemuksia? Ajatuksia siitä, että mitä jos Sinä et olisikaan vain morsian vaan raskaana oleva morsian?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...