lauantai 31. joulukuuta 2011

2012

Voi apua! Huomenna alkaa se vuosi, kun tämä tyttö menee naimisiin. Iip! Aika jännää :)

Oikein supermegahyper hauskaa uutta vuotta kaikille lukijoilleni! Älkää itteenne teloko! <3

perjantai 30. joulukuuta 2011

HELLO! My name is....

Päätin jo pienenä, että jos joskus menen naimisiin niin tulen ottamaan puolisoni sukunimen. En silloin tullut ajatelleeksi, että entä jos mieheni sukunimi on joku älyttömän hirvee. Onneksi sulhollani on upean erilainen ja muutenkin hieno sukunimi. Kyseistä sukunimen omaavia on Suomessa vain 28 kuin mun -nen- päätteisiä nimiä on 5673 kpl.


Kihlauksen jälkeen rupesin miettimään ensikertaa kunnolla, että miltä oma etunimeni ja sulhon sukunimi oikeen tulee toimeen keskenään. Ja hyvinhän ne tulee toimeen, varsinkin paperilla. Joten taannuin takaisin kymmenen vuotiaaksi ja kirjoittelin kaikki mahdolliset paperit täyteen tulevaa nimeäni; Picata Bilsis (ei se oikea sukunimi;) ). Tykkään tosi paljon pian uudistuneista nimikirjaimistakin, PB. Nice.

Mutta!

Sitten rupesin sanomaan ääneen uutta nimiyhdistelmääni.Picata Bilsis Picata Bilsis Picata Bilsis Bicata Pilsis Bicata Pilsis !?! Itselläni varsinkin menee hyvin helposti sekaisin P ja B, kuten barhaat pileet tai passo ja rumbu.

Sanoin sulholle, tämän kauhun tajuttuani, että ei tästä mitään tule. Mä pidän joko omani tai yhdistän meidän sukunimet toisiinsa. Sulho vaan nauro mun barhaat pileet- jutuilleni ja sano, että joko keskityt aina vähän enemmän sun nimen artikulointiin tai sitten esittäydyt aina sukunimi etunimi periaatteella.
Jaahas.

Omaa sukunimeäni en enään halua, enkä yhdistelmä nimeä. Joskus oon oikeasti pähkäillyt, että mitä meidän postiluukussakin tulisi lukemaan jos ottaisin yhdistelmänimen. Järvinen-Bilsis Bilsis? vai James Bondmaisesti; Bilsis Järvinen-Bilsis. :)


Ei kai auta kuin treenailla uutta nimeä. Tai ruveta koluamaan sukulaisten vanhoja nimiä. Vaikka jo tiedän sen, että sulhoni ei nimeään haluaisi muuttaa.

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

dreamy dreamers

Joulu on (onneksi) ohi ja meilläkin taas netti toimii, joten nyt on kai mun aika vastata Aurinkoprinsessan haasteeseen. Kaikki varmasti jo tietää, että mikä on haasteen ajatus joten asiaan.


Teininä haaveilin ihan naapurinpoika tyyppisistä tyypeistä. Ulkonäöltään he olivat söpöjä, lyhyitä (+/- 170cm), musikaalisia, omasivat upean hymyn, huumorintajuisia sekä monilla oli pitkähköt kihartuvat hiukset (eli "surffitukka") ja heissä piti olla vähän sitä 'pahan pojan' ulkonäköä ;). Tietenkin halusin rinnalleni ihmisen joka ymmärtää mua, on rehellinen yms. mutta niinhän kaikki haluaa :)  Seinillä oli esmes seuraavien julkkiksien kuvia;
BSB: Brian

Heath <3

mmmm *drools*.. Eli Johnny.
Tapasin tulevan mieheni ystäväni luona, uutena vuotena. Olin saanut viikkoa aikaisemmin joululahjaksi kitaran ja elättelin silloin toivoa, että joskus joku ihana mies opettaisi mua soittamaan. Ja niinhän siinä (noh,melkein) kävi. Tutustuin pitkään (+180cm) tyyppiin, jolla oli valloittava hymy ja pitkähköt laineikkaat tummat hiukset. Ja tämä komistus kertoi, että hän soittaa kitaraa ja voisi mulle sitä joku päivä opettaa.
En osaa vieläkään soittaa kitaraa :D Ei johdu siitä, ettei sulhoni oo mua opettanut vaan siitä, että mulla on liian pienet sormet kitaran soittamiseen ja ihan liian lyhyt pinna :D
Jos miettii noita "kriteereitä" unelma miehen ulkonäölle, niin aika hyvin natsaa. Ainoastaan pituus heittää vähän yläkanttiin, mutta ei se mitään :) Ja noista kolmesta julkimosta, joista postasin kuvat.. Sulhoni muistuttaa eniten Johnnyä ;) Varsinkin tämän kuvan Johnnyä (miinus noi viikset);

torstai 15. joulukuuta 2011

Mmmm.. Mr. Darcy

Jos mä yksin saisin päättää mitä mun sulholla on päällä häissämme, pukisin hänet "Mr.Darcy" pukuun. Jane Austen filmatisoinnit on mun heikkous ja miesten puvut noissa leffoissa/tv-sarjoissa on UPEITA!!*drool*





Housujen pitäisi olla kyllä jotkut vähän tummemmat


<3

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

mitenpäin mun tukka on

Löysin tieni taas Pinterestin ihmeelliseen maailmaan ja rupesin selailemaan taas erilaisia hiustyylejä. Olen alusta asti ollut sillä kannalla, että hiukseni tulevat olemaan kiinni... Mutta! Entä jos sittenkin laittaisin vain puolet hiuksista kiinni. Tätä asiaa pyörittelen jatkuvasti. Kokonaan kiinni tai sitten vain puoliksi. Aargh! Onneksi tässä on vielä aikaa pohtia ja miettiä.



haluan noi hiukset!







..ja nää!

ja nämä!!



edit: Onko kenelläkään muuten tietoa/kokemusta hiustenpidennyksistä? Kannattaako ottaa vai ei? Jos kannattaa, niin minkälaiset? Kiitos :)

tiistai 13. joulukuuta 2011

A.H




<3    
                     
kuvat täältä

jotain valkoista

Silmiini osui nettiseikkailun tiimellyksessä pieni, ihastuttava kukka nimeltään Neilikka. Ja niin mua taas vietiin. Aivan supersuloinen kukkanen, josta yritin ottaa lisää selvää. Ainoat asiat minkä kukasta löysin, oli se että sen kukinta aika on Elokuuhun saakka (yay) ja että neilikkaa käytetään usein surusidontaan.. Niin ja se, että neilikoita on enemmänkin kuin vain tämä valkoinen. Yritä siinä sitten löytää tietoa Valkoisesta neilikasta. Hmph.






                                                          kuvat röyhkeästi guugletettu


Jos joku viherpeukalo osaa kertoa tästä kukasta hieman enemmän, niin olisin kiitollinen :)

p.s. Mielipiteitä uudesta ulkoasusta? :)

maanantai 12. joulukuuta 2011

Vaaleanpunaista ja maalaisromanttista

Tässä teidän silmille miellyttävä pläjäys vaaleanpunaisia+maalaisromanttisia (?hopefully) kuvia. Julietten pyynnöstä :)














Kuvat; http://weddinggawker.com, theperfectpalette.com, http://pink.weddings.com

perjantai 9. joulukuuta 2011

juodaan tappiin asti

..jos ei kuitenkaan.

Juomapuolta me ei olla hirveästi mietitty. Alkomahoolia tullaan kuitenkin hankkimaan, mutta... Normien bissejen,sidukoitten ja lonkkujen rinnalle pitäisi hankkia myös jotain hieman tujumpaa.
Boolia en halua. Varmaan siksi, koska mieleeni tulee ensimmäiseksi kuva jostain muovikulhosta mihin on kaadettu ties mitä ja muovikauha kelluu pinnalla (ei oo vaan mun juttu).


Ehdotinkin miehelleni, että jos tehtäis 'baari-pöytä'. Jonkinlaisiin pulloihin tai muihin kaatimeihin laitettaisiin erilaisia viinaksia ja toisiin limuja,mehuja yms. Pulloihin kiinnitettäis langalla tagi, missä lukisi mitä mikin pullo sisältää. Mies innostui tästä baari ideasta ja ehdotti jos laitettaisiin vielä esille joidenkin drinkkien teko-ohjeita. Jees. Tykkään.

Mutta onko kuinka riskii laittaa esille väkevät alkoholit? En ajattele, että vieraamme tulevat käyttäytymään kuin teinit (noh..ehkä jotkut..), mutta silti...

Onko ajatuksia kenelläkään, että kuinka huono/hyvä idea tää olis?






Boolimaljana voisivat ehkä toimia allaolevat;

p.s. jos olisi mahdollista, haluaisin lähettää TÄLLÄISET kutsut vieraille.. huoh.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...